Ajankohtaista

Etsimme tuottajaa MSL:n taidetiimiin

Etsimme tuottajaa taidetiimiin.
Tule meille töihin, taidealan ammattilainen!

Tarjoamme sinulle mielenkiitoista työtä vuodeksi, ajalle 1.12.2020–31.11.2021. Työ voi olla kokoaikainen, vähintään kuitenkin 80 %. Voimme joustaa ajassa, jos se sinulle on tarpeen.

Tehtävä on valtakunnallinen, mutta erityisesti tapahtuu Pirkanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan seudulla. Työtiimi, johon kuulut, on monipaikkainen, keskustoimisto Helsingissä. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Työ liittyy ITE- ja ympäristötaiteeseen, kulttuuriseen osallistamiseen ja monimediaiseen viestintään. Pääset kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan taidetuotantoja, verkostoitumaan erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa, viestimään monikanavaisesti sekä tekemään ja toteuttamaan hankesuunnitelmia.

Tehtävä edellyttää kokemusta taidetuotannoista, yhteistyö- ja organisaatiokykyä sekä kiinnostusta maaseudusta ja sen identiteeteistä. Hyvät viestintätaidot ovat välttämättömät. Eduksi on, jos sinulla on kulttuurituottajan koulutus tai vastaava sekä kokemusta yhteisöllisistä, osallistavista työmetodeista.

Hakuaika päättyy 26.10.2020. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen helka.ketonen@msl.fi.

Lisätiedot: Kulttuurijohtaja Helka Ketonen, 040 357 7662 (päivystysaika 19.10. klo 10.30–12.00).

Haku on auki kaksi viikkoa, ma 12.10.–26.10.2020.