ITE-taiteilijan työpaja

ITE-taide, Taide, Kurssi, Työpaja, Järjestötoimijoille, Kunnille, Kylille, Taiteesta kiinnostuneille, Yhteisötoimijoille

Kyläyhdistys, harrastajaryhmä, kunnan kulttuuripalvelujen tuottaja – kiinnostaako ITE-taiteilijan vetämä työpaja, kurssi tai työnäytös? Maaseudun Sivistysliiton verkostossa on ITE-taiteilijoita, jotka ovat halukkaita tällaiseen toimintaan.

Ota yhteyttä, autamme kontaktien saamisessa jo tuttuihin tekijöihin tai mietimme tarpeisiisi sopivia uusia vetäjiä.

Romurinsessan rojukollaasipajat

Vuoden 2022 ITE-taiteilijan Marjut Kauppisen eli Romurinsessan rojukollaasien työpajassa valmistetaan taulu tai muu kuvallinen tuotos kierrätysmateriaaleista. Romurinsessalta voi tilata myös mosaiikkityöpajan, jossa käytetään materiaaleina astioita, kaakeleita ja kaikenlaista muuta kierrätystavaraa. Marjut Kauppinen toimii työkseen vanhusten viriketoiminnan ohjaajana, joten työpajojen vetäminen on hänelle tuttua pitkältä ajalta.

Paula Huhtasen ”iloismin” työpajat

Vuoden 2020 ITE-taiteilija Paula Huhtanen on vetänyt lyhyempiä ja pidempiä työpajoja, joissa hän opastaa oman, itse kehittämänsä ”iloismin” tekniikan käyttämiseen. Paula tuo paikalle tarvittavat värit ja välineet. Hän on käytettävissä myös pidemmille keikoille, jos haluat palkata kylätaiteilijan mukaan yhteisösi toimintaan.

Juha Käkelän Villiveiston kurssit

Moottorisahataiteilija Juha Käkelä on vetänyt useita moottorisahaveiston kursseja ja työpajoja. Hänen rohkaiseva ja kannustava otteensa sopii myös aivan vasta-alkajien veistopajoihin. Juhan kanssa voi sopia koulutusten lisäksi hänen veistostensa tuomisesta pop-up-näyttelyihin.

Kustannukset

Koulutuksen hinta riippuu toteutuksen kestosta sekä matka- ja majoituskuluista. Korvaus sovitaan pääsääntöisesti suoraan taiteilijan kanssa ja maksetaan hänelle.

Koulutustuki

Maaseudun Sivistysliiton jäsenjärjestöt voivat toteuttaa taidetyöpajat kurssitukeen oikeuttavana koulutuksena.

Aiheeseen liittyvät materiaalit

Ei valittuja sivuja