Kohdehaku #tääonmulletärkee

Kohdehaku #tääonmulletärkee

MISTÄ ON KYSE?

Nyt etsitään yhdessä alle kolmekymppisten nuorten aikuisten kanssa uusia keinoja pitää yllä yhteyttä kotiseudulle, vaikka esimerkiksi opinnot tai työt olisivat vieneet kauas maailmalle.

Luvassa on mahdollisuuksia vaikuttaa oman kotiseudun hyväksi ja tehdä konkreettisia tekoja itselle tärkeiden asioiden puolesta. Ehkä keräätte vanhan jengin taas koolle ja teette yhdessä hyvää lapsuus- tai kouluaikojen ympäristöjen tai yhteisön hyväksi?

Ilmianna jokin itsellesi tärkeä kohde omalta kotiseudultasi. Kohde voi olla esimerkiksi luonnon- tai kulttuuriympäristö, jonka haluaisit säilyvän jatkossakin, ja jonka eteen olisit valmis toimimaan. Ehkäpä juuri sinun kohteesi valikoituu #tääonmulletärkee -kohteeksi.

Mitenkö toimit? Lue lisää alta!  

OSALLISTU INSTAGRAMISSA

Ota kuva (tai video) kohteestasi ja julkaise se Instagramissa. Käytä julkaisussasi allaolevia hashtageja.

#tääonmulletärkee     #ilmianto     #juuretpohjoispohjanmaalla 

Huom! Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta hakuun jätetty kuva pystytään huomioimaan. Sama henkilö voi osallistua kohdehakuun useammallakin kohteella / julkaisulla.

Huomioithan nämä!

Kuvien oikeudet: Osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kohdehaun luonnetta.

Osallistumalla kohdehakuun osallistuja luovuttaa Tää on mulle tärkee -hankkeelle oikeuden käyttää ladattua julkaisua kaikessa #tääonmulletärkee-kohdehakuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen.

Osallistumalla kohdehakuun ja käyttämällä kuvan yhteydessä #-hashtageja hyväksyt nämä säännöt.

 

TAI TÄYTÄ SÄHKÖINEN LOMAKE


Jos et halua käyttää ilmiantoon Instagram-kuvapalvelua, voit näppärästi osallistua kohdehakuun myös
#tääonmulle tärkee -lomakkeen kautta.

#tääonmulletärkee -kohdehakua täydennetään myös etätyöpajoilla sekä pop up -työpajoilla muutamissa tapahtumissa. Näistä saat tietoa seuraamalla TOMT-hankkeen viestintäkanavia (kts. sivun alareuna).

 

 

MITÄ SITTEN TAPAHTUU?

Otamme yhteyttä kaikkiin kohteiden ilmiantajiin. Haun päätyttyä ilmiannetuista kohteista voidaan tarvittaessa tehdä esivalintaa ja valita maksimissaan 30 kohdetta jatkoon. Näistä kohteista nuorten raati valitsee joulukuussa 2020 ne 10-20, joiden hyväksi lähdetään yhdessä toimimaan. Myös yleisöllä tulee olemaan mahdollisuus äänestää suosikkiaan somen välityksellä.

Se, mitä kussakin kohteessa tullaan hankkeen ja paikallisen yhteisön yhteisvoimin tekemään, lähtee osallistujien omasta mielenkiinnosta ja osaamisesta. Luvassa voi olla tapahtumia, ympäristön kunnostamista tai vaikka yhteisötaidetta – vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Perinteisten talkoiden rinnalle etsitään uusia tapoja vaikuttaa ja osallistua.

 

 

#tääonmulletärkee-kohdehaun sosiaalisen median kanavissa 17.8. – 31.10. 2020 järjestää Maaseudun Sivistysliiton Tää on mulle tärkee -hanke.

 

Lisätietoja hankkeesta ja kohdehausta:

Kohdehakuvideo YouTubessa
Instagram: @taaonmulletarkee
Facebook: Maaseudun Sivistysliiton Osallisuus-sivu
Hankkeen verkkosivu