Käyttövinkkejä

Käyttövinkkejä

Mitä Arjen luovuus -kortit ovat? Mikä niiden idea on? Katso korttien esittelyvideo.

Ensimmäinen luovuushaaste on keksiä itse, missä säilytät korttipakkaasi, jotta se pysyy kuosissaan. Arvostatko kauneutta, erikoisuutta vai käytännöllisyyttä? Tykkäätkö virkata, värkätä, hitsata tai nikkaroida? Katso Raijan ja Jussin kannustusvideo.

Kun teet korteillesi omannäköisesi pakkauksen, ota kuvia tai videoita ja jaa niitä Facebookissa Arjen luovuus -ryhmässä.

Korttipakka sisältää myös tyhjiä korttipohjia. Tee sanoin ja kuvin oma ideakorttisi arjen luovista oivalluksista ja jaa vinkkisi Face-ryhmässä. Loppuivatko tyhjät kortit kesken? Eipä hätää. Voit ladata niitä lisää täältä ja tulostaa niin paljon kuin tarvitset.

Haluatko järjestää ryhmällesi arjen luovuuteen kannustavaa koulutusta, jossa yhdessä etsitte arkeenne virtaa ja uusia näkökulmia? Tiesithän, että Maaseudun Sivistysliiton jäsenjärjestöt ja niiden paikalliset yhdistykset voivat saada tukea järjestämäänsä koulutukseen. Myös arjen luovuuden teemaan liittyvä luento- ja kurssitoiminta oikeuttaa tukeen. Ohjeita löydät täältä.

#arjenluovuus