21460150_1652815684749392_367285868_o

Etusivu

Etusivu

Ajankohtaista

 • Pidä tauko ja tule mukaan Hanna Brotheruksen vetämään jumppahetkeen!

  04.12.2020 -

  Ratkaiseva liike -videosarjamme tarjoaa sarjan lyhyitä liikunnallisia hetkiä Sinulle, joka kaipaat pienen tauon elämääsi. Löydät tämän 10-videon kokonaisuuden Maaseudun Sivistysliiton YouTube-kanavalta.

 • Virtuaalista vuorovaikutusta korona-kesänä

  04.12.2020 -

  Taide tulee kotiin ja elää ihmisten keskuudessa. Itämeri- teema kutsui ja lumosi tänä vuonna sekä Citytorppari-taiteiliijamme että yleisön. Osallistavan ympäristötaiteen prosessit toteutettiin tälläkertaa virtuaalisesti.

 • Pekka Perttula jatkaa Maaseudun Sivistysliiton puheenjohtajana

  01.12.2020 -

  Maaseudun Sivistysliiton edustajisto kokoontui etäyhteyksin pidettyyn syyskokoukseensa. Valtiotieteiden tohtori Pekka Perttula valittiin jatkamaan edelleen liittomme johdossa. Avauspuheessaan Perttula muistutti, että Maaseudun Sivistysliitolla on komea nimi, jossa sen jokaisella sanalla on arvokas merkitys. ”Maaseutukulttuuri ja maaseutu luonnonvarana on noussut korona-aikana uudella tavalla esiin”, Perttula totesi. Hän nosti merkittäväksi ITE-taiteen juhlavuoden, joka perustuu MSL:n pitkän linjan työhön taiteilijoiden etsinnässä ja esille nostajana. ”Tämä on arvokas kulttuuriteko, jonka merkitys tullaan vielä tulevaisuudessa nostamaan korkealle”, Perttula arvioi.

 • Maaseudun Sivistysliitto on mukana Hyvin sanottu -hankkeessa

  30.11.2020 -

  Yksi syksyn iloisimmista asioista oli saada kutsu yhteistyökumppaniksi Hyvin sanottu -keskustelukulttuurihankkeeseen! Kyseessä on Ylen ja Erätauko-säätiön koordinoima hanke, jossa erilaiset toimijat yhdessä ryhtyvät parantamaan suomalaista keskustelukulttuuria.

 • Syksyllä treenattiin digitaitoja - Digiä mulle, sulle ja meille -hanke käynnistyi

  24.11.2020 -

  Elokuu 2020: Digiä mulle, sulle ja meille -hankkeen suunnittelutyö alkaa. 40 koulutuskonetta odottavat tulevia koulutuksia, viestintä hankkeen toiminnasta on aloitettu …

 • Hämeen ITE-löytöjä esittelyssä Hämeenlinnan pääkirjastolla

  20.11.2020 -

  ITE HÄMEESSÄ. Millaisia löytöjä ITE-kartoituksilla tehdään? Hämeenlinnan pääkirjastolla voit ottaa asiasta selvää 28.11. saakka dokumenttikuvien pop up -näyttelyssä.

 • Kanta-Hämeen koululaiset Taidetestaajina ITE-näyttelyssä

  11.11.2020 -

  Kantahämäläiset kahdeksasluokkalaiset käyvät loppuvuoden aikana Taidetestaaja-vierailuilla Hämeenlinnan taidemuseolla. Valtakunnallisen hankkeen myötä yli 1 000 yläkoululaista vierailee Kohtalona luovuus – ITE ja kumppanit -näyttelyssä. Vierailunsa perusteella nuoret taidekriitikot tekevät arvion taidemuseosta. Maaseudun Sivistysliiton ITE Hämeessä -hanke on kumppanina Taidetestaajien toteutuksessa.

 • Syksyn kuulumisia Maaseudun Sivistysliitosta

  04.11.2020 -

  Ihmiset ovat syksyllä aktiivisia ja innokkaita osallistumaan. Se näkyy Maaseudun Sivistysliiton toiminnassakin yhdessä teidän kumppaneidemme kanssa. Juuri ilmestynyt marraskuun Uutiskirje painottuu yhteiskunnallisen vaikuttamisen, osallisuuden, koulutusyhteistyön ja yrittäjyyden arjen aiheisiin. ITE-taiteen juhlavuoden antiakin tuodaan esiin.

Tapahtumia

Array