Järjestön hallitusosaaja (JHO) – koulutus

Koulutus ja kehittäminen, Järjestökehittäminen, Koulutus, Kurssi

Toimitko valtakunnallisen tai alueellisen järjestön hallituksessa? Tai oletko aloittamassa hallitustyöskentelyä? Järjestön hallitusosaaja -koulutus antaa uusille, vanhoille ja tuleville hallituksen jäsenille tarvittavat tiedot ja taidot.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksessa opit: hallitustoimijan roolin ja järjestön hyvät hallintotavat, toimintaympäristön tuntemusta ja sen muutoksia, sujuvaa hallitustyöskentelyä, järjestön talouden hallintaa sekä tulevaisuuteen katsovaa järjestöjohtamista. Tule mukaan ja kasvata tietotaitoasi!

Kenelle?

Olemme suunnitelleet Järjestön hallitusosaaja -koulutuksen erityisesti valtakunnallisille ja alueellisille järjestöille, joiden toimintaa hallitus ohjaa strategisella tasolla. Voit olla kokemusta kerännyt konkari tai aloittamassa ensimmäistä hallituskauttasi. Odotamme osallistujilta yhdistyshallinnon ja yhdistyslain perusteiden tuntemusta.


Missä ja miten?

Järjestön hallitusosaaja -koulutus koostuu yhdestä lähipäivästä ja kolmesta verkkotapaamisesta. Lähikoulutuspäivässä tarjoillaan aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi. Koulutuskerroilla työskennellään vuorovaikutteisesti. Koulutukseen sisältyy lisäksi itsenäinen ennakkotehtävä ja oppimistehtäviä, jotka liittyvät osallistujien omaan hallitustyöhön. Koulutuksesta saa kaksi opintopistettä.  

Ilmoittaudu mukaan!

Järjestön hallitusosaaja on opintokeskusten yhteisesti suunnittelema ja toteuttama koulutus. Kukin opintokeskus vastaa vuorollaan koulutuksen järjestämisestä. Koulutuksia järjestetään useampia vuodessa, ja voit ilmoittautua mihin tahansa toteukseen.

Ota yhteyttä

Kaisa Kervinen

Koulutussuunnittelija, kansalaistoiminnan asiantuntija

kaisa.kervinen@msl.fi Lue lisää henkilöstä

Aiheeseen liittyvät materiaalit

Ei valittuja sivuja