Maaseudun Sivistysliitto – Tulevaisuuden kansalaistaitoja ja itse tehtyä elämää

Olemme vapaan sivistystyön koulutus- ja kulttuurijärjestö. Tuemme aktiivista kansalaisyhteiskuntaa, luovuutta ja maaseudun elinvoimaa. Teemme sen taiteen, osallisuuden, ympäristötietoisuuden ja tutkimuksen keinoin sekä olemalla jäsenjärjestöjemme koulutuskumppani.

Tule mukaan reiluun ja iloiseen päätöksenteon teemavuoteen

Maaseudun Sivistysliiton Iloisen päätöksenteon teemavuosi 2022 kannustaa rakentavaan, ymmärtävään, vastuulliseen ja ihmisyyttä arvostavaan päätöksentekoon. Teemavuoden symbolina on puheenjohtajan nuija, jonka on tehnyt veistotaiteilija Juha Käkelä ja maalannut ITE-taiteilija Paula Huhtanen. Lähetimme uniikin nuijan jokaiseen suomalaiseen kuntaan kiitokseksi päätöksentekijöille heidän tärkeästä työstään.

Klikkaa itsesi iloiseen päätöksentekoon

Vuoden 2022 ITE-taiteilija: Marjut ”Romurinsessa” Kauppinen

Maaseudun Sivistysliitto valitsi Vuoden 2022 ITE-taiteilijaksi Romurinsessana tunnetun Marjut Kauppisen. Valinnan myötä huomio suunnataan ITE-taiteen syville juurille, kokonaisvaltaiseen elämäntapaan, kierrätyksen aatteeseen ja pihapiirin täyttävään taideympäristöön.

Lue lisää Romurinsessasta

Opi kanssamme – tutustu palveluihimme!

Etsitkö esitteitämme, kirjojamme, videoitamme tai oppaitamme?

Materiaalipankista löydät eri teemojemme julkaisuja: oppaita, taidekirjoja, videoita, raportteja, koulutusmateriaalia ja esitteitä.

Tilaa Maaseudun Sivistysliiton Uutiskirje!

Seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje kertoo Maaseudun Sivistysliiton tapahtumista, koulutuksista, kulttuuritarjonnasta ja julkaisuista.

Tilaa uutiskirje