Haemme projektikoordinaattoria ympäristöhankkeisiin Kymenlaaksoon ja Etelä-Karjalaan

Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Uutinen

Projektikoordinaattorin työnkuva koostuu kahden hankkeen töistä, 50 % molemmista hankkeista.

Kehittyvät ja monimuotoiset järven rannat -hankkeessa työtehtäviin kuuluu ranta-alueiden monikäyttösuunnitelmien ja toimenpidesuunnitelmien sekä opetusmateriaalin laatiminen, ja hankkeen hallinnointi sekä viestintä. Projektikoordinaattori luo yhteydet alueen osakaskuntiin ja järjestää yhdessä Kymenlaakson Kylien asiantuntijan kanssa työpajoja ja tapahtumia. Työtehtäviin kuuluu myös koota aineistopankkia, verkostoitua yhteistyökumppaneiden kanssa ja huolehtia hankkeen tiedottamisesta. Toiminta-alue on Kouvola ja Iitti. Tutustu hankkeeseen täältä.

Lumoava -hankkeen työnkuva koostuu Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan hankekokonaisuuden organisoinnista, toimenpiteiden ja tilaisuuksien koordinoinnista, verkostojen kokoamisesta, tiedotuksesta sekä hankkeen maksatuksen valmistelusta ja raportoinnista yhdessä muun hanketiimin kanssa. Tutustu hankkeeseen täältä.

Edellytämme korkeakoulututkintoa, vahvaa ympäristö- ja hanketyön osaamista sekä hankkeiden aihealueiden tuntemusta. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan 2,5 vuotta ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkka määritetään koulutuksen ja työkokemuksen perusteella välille 3 000–3 400 €/kk, ja työaika on työehtosopimuksen mukainen. Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi.

Työtehtävissä tarvitaan itsenäistä työotetta, taitoa organisoida ja viedä suunnitelmia käytäntöön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Arvostamme alueen ja sen toimijoiden tuntemusta. Yhteisökehittämisen ja viestinnän, ml. someosaaminen, lasketaan eduksi. Tehtävät edellyttävät matkustamista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työssä liikutaan paljon, fyysisen toimistopisteen sijainti Kymenlaakson tai Etelä-Karjalan alueella on sovittavissa.

Projektikoordinaattorin hakemus ja CV tulee toimittaa 31.7.2024 mennessä Maaseudun Sivistysliitolle osoitteeseen rekry@msl.fi. Hakemukseen maininta Kehittyvät ja monimuotoiset järvenrannat ja Lumoava.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aikaisintaan 1.9.2024

Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta

kesäkuussa ti – to klo 12 – 16 ja heinäkuussa 17.7. ja 24.7 klo 12-16