Haemme projektikoordinaattoria ympäristöhankkeeseen Oulujärvi Leaderin alueelle

Ympäristö, Uutinen

Haemme työntekijää Oulujärven Kestävät Kylät -hankkeeseen. Kestävät kylät -hankkeessa toteutetaan yhdessä toiminta-alueen kylien ja yhteisöjen kanssa ympäristösuunnittelua ja toteutetaan konkreettisia ympäristötekoja hiiliviisaasti ja luonnon monimuotoisuutta vaalien. Tavoitteena on käynnistää vähintään 15 ympäristötekoa Vaalan, Paltamon ja Puolangan kuntien sekä Kajaanin kaupungin maaseutualueella. Hanke alkaa vuoden 2024 syksyllä ja kestää vuoden 2026 loppuun. Hanketta toteutetaan yhteistyössä alueen kylätoimijoiden ja Oulujärvi Leaderin kanssa.

Hankkeelle etsitään osa-aikaista työntekijää (75%).

Projektikoordinaattori vastaa hankekokonaisuuden organisoinnista, toimenpiteiden ja tilaisuuksien koordinoinnista, verkostojen kokoamisesta, tiedotuksesta sekä hankkeen maksatuksen valmistelusta ja raportoinnista. Työnhakijoilta edellytämme korkeakoulututkintoa sekä vahvaa ympäristö- ja hanketyön osaamista. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan reilu kaksi vuotta ja työsuhteessa on koeaika (6 kk). Palkka määrittyy koulutuksen ja työkokemuksen perusteella, ja työaika on työehtosopimuksen mukainen.

Työtehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, taitoa organisoida ja viedä suunnitelmia käytäntöön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Arvostamme alueen ja sen toimijoiden tuntemusta. Yhteisökehittämisen ja viestinnän osaaminen (ml. some) lasketaan eduksi. Tehtävät edellyttävät matkustamista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työssä liikutaan paljon, fyysisen toimistopisteen sijainti Oulujärvi Leaderin alueella on sovittavissa. Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi.

Projektikoordinaattori hakemus ja CV tulee toimittaa 31.7.2024 mennessä Maaseudun Sivistysliitolle osoitteeseen rekry@msl.fi. Hakemukseen maininta Oulujärven Kestävät kylät.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aikaisintaan 1.9.2024. Työn aloitus edellyttää positiivista hankepäätöstä.

Tiedustelut ja lisätietoja hankkeesta

Kesäkuussa ti – to klo 12 – 16 ja heinäkuussa 17.7. ja 24.7 klo 12-16.