Haemme kyläkehittäjää/hankevastaavaa ympäristöhankkeeseen

Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Uutinen

Maaseudun Sivistysliitto hakee kyläkehittäjää/hankevastaavaa (1 henkilö) käynnistyvään hankkeeseen LUMOAVA – luonnon monimuotoisuus maaseudun voimavarana (Cap27 rahoitus).

Sinä, joka olet yhdistys- ja maaseutumyönteinen henkilö, tämä on juuri sinulle sopiva työ. Edellytämme yliopisto- tai ammattikorkeakoulutusta sekä arvostamme hanke- ja ympäristöalan työkokemusta. Yhteisökehittämisen ja tiedottamisen kokemus lasketaan eduksi. Työ sisältää konkreettisten ympäristötekojen suunnittelua ja toteutusta toimijoiden kanssa, tilaisuuksien ja koulutusten järjestämistä sekä sidosryhmä- ja verkostotyötä. Valittavan henkilön vastuulle kuuluu hankkeen koordinointia ja hallinnointia. Työ edellyttää matkustamista ja oman auton käyttö on välttämätön. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Työ alkaa viimeistään elo-syyskuussa 2024 ja kestää 31.12.2026 saakka.

Kun koet tämän innostavan ja yhteisöllisen ympäristötyön sinulle sopivaksi, kerro itsestäsi meille, lähetä hakemus ja palkkatoiveesi 17.5.2024 klo 16.00 mennessä osoitteeseen timo.reko@msl.fi. (Huom! Hakuaikaa on jatkettu!)

LUMOAVA-hankkeen tavoitteena on parantaa luonnon monimuotoisuutta Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Kymenlaakson ja Pohjois-Karjalan maakunnissa. Tavoitetta toteutetaan käytännön toimenpiteillä sekä lisäämällä toimijoiden tietämystä, ymmärrystä ja yhteistyötä luonnon monimuotoisuuden ja ympäristönhoidon aloilta. Hanke on yhteishanke Maaseudun Sivistysliiton ja Suomen Ympäristökeskuksen kanssa. Nyt haemme työntekijää erityisesti Etelä-Savoon. Hankkeessa on useampia työntekijöitä. Tutustu Lumoava – luonnon monimuotoisuus maaseudun voimavarana -hankkeeseen tarkemmin täällä.

Hanke-esittely maaseutuverkosto.fi hankerekisterissä: https://maaseutuverkosto.fi/hankkeet/lumoava-luonnon-monimuotoisuus-maaseudun-voimavarana/

Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta