Etsimme koulutussuunnittelijaa / projektikoordinaattoria Tulevaisuuden kansalaistoimintaa (TULKAA) -kehittämishankkeeseen

Kansalaistoiminta, Koulutus, Maaseudun Sivistysliitto, Uutinen

Etsimme koulutussuunnittelijaa ja projektikoordinaattoria Tulevaisuuden kansalaistoimintaa (TULKAA) -kehittämishankkeeseen

ajalle 1.8.2024-31.1.2026

Yhdistystoiminnan kehittäminen ja ihmisten mukaan saaminen – jos nämä ovat sinulle tuttuja ja kiinnostavia teemoja, hae meille töihin!

Kehittämishankkeen tavoitteena on vahvistaa ja uudistaa järjestöjen toimintaa näiden teemojen kautta:

  • yhdistystoiminnan ja järjestödemokratian tekeminen tutuksi myös niille, joille se ei ole ennestään tuttua.
  • yhdistyshallinnon ja -toiminnan uudistaminen, jotta se houkuttelee mukaan myös uusia toimijoita, tähän liittyen yhdistysten sukupolvenvaihdokset ja vastuun jakaminen uudella tavalla.

Hankkeen keskeisiä toimenpiteitä ovat verkkovalmennukset, työpajat ja viestintä.

Koulutussuunnittelijan / projektikoordinaattorin toiminta-alueena on Pohjoinen Keski-Suomi, Leader Viisarin alue, erityisesti Kivijärven, Kinnulan, Kyyjärven ja Karstulan kunnat.

Etsimme nyt Kansalaistoiminnan tiimiimme uutta jäsentä, jolla on kokemusta yhdistystoiminnasta ja näyttöjä sen kehittämisestä. Erityisesti arvostamme osaamista toiminnan tulosten ja vaikuttavuuden mittaamisesta ja arvioinnista (ml. palautteen kerääminen ja hyödyntäminen). Etsimme myös tekijää, joka on taitava viestimään vaikuttavasti eri sidosryhmille.

Työtä tehdään suurimmaksi osaksi verkossa, joten vaatimuksena on verkkofasilitoinnin osaaminen. Työ vaatii myös matkustamista.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus meille osoitteella virpi.harilahti-juola@msl.fi viimeistään 13.05.2024 klo 16:00.

Lue lisää tehtävästä TE-palvelujen sivuilta.