Poikkeusajan dialogi Miten poikkeusaika on muuttanut toimintaa järjestöissä?

Koulutus, Verkko, Verkkotyöpaja, Järjestötoimijoille, Kylille, Vaikuttajille, Yhteisötoimijoille
Maaseudun Sivistysliiton johtoryhmä kävelee ulkona vierekkäin.

Tule mukaan keskustelemaan Erätauko-menetelmällä!

Yli vuoden jatkunut poikkeusaika on koskettanut meitä kaikkia. Arjen rutiinit, työnteko, opiskelu ja ihmissuhteet ovat monella muuttuneet merkittävästi. Useille koronakriisi on myös merkinnyt omien arvojen ja valintojen uudelleen pohtimista. Muutoksessa ovat myös käsitykset tulevaisuuden maailmasta, yhteiskunnasta ja elämästä. Myös järjestöjen toimintaan ja vapaaehtoistoimintaan poikkeusaika on vaikuttanut paljon. Mitä meidän tästä kaikesta olisi hyvä ymmärtää yhdessä? Tervetuloa keskustelemaan Poikkeusajan Erätauko-dialogiimme 27.5. klo 13.30-15.30!

Keskusteluun mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Järjestämme keskustelun verkossa Microsoft Teamsilla. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.5. tällä lomakkeella.

Poikkeusaikojen dialogi tarjoaa kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeuksellisten aikojen paineessa. Keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa juuri nyt ja tulevaisuudessa. Keskusteluja järjestetään runsaasti saman päivän aikana eri puolilla Suomea lukuisten toimijoiden järjestämänä.

Tavoite on tarjota ihmisille turvallinen rakentavan keskustelun paikka koronan tuottaman epävarmuuden keskellä ja katsoa samalla tulevaisuuteen.

Keskusteluista tuotetaan kaikkien käyttöön yhteenveto, jonka valtionvarainministeriö välittää myös valtion ja kuntien hallinnolle. Poikkeusaikojen dialogien koordinoinnista, yhteenvedon koostamisesta ja sen välittämisestä valtion- ja kuntien hallintoon sekä julkaisemisesta kaikkien käyttöön vastaavat DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö, oikeusministeriö, Sitra ja valtiovarainministeriö.

Lisätietoja