Pettupäivä – Puusta jauhoksi

Ympäristö, Itä-Suomi, Koulutus, Kylille

Tervetuloa Ahvenisen Punaiselle talolle tutustumaan perinteiseen pula-aikojen hätäravintoon, nykyisin arvostettuun superruokaan ja sen käsittelymenetelmiin. Pääset kokeilemaan opastetusti petun työstön eri vaiheita ja maistelemaan pettutuotteita.

Petsureina toimivat keruutuoteneuvojan Kirsi Pasanen sekä Villit juuret-yrittäjä Venla Siltovuori.

Ilmoittautuneille maksuton keitto ja kahvit!

Punainen Talo kahvioineen on päivän aikana avoinna myös muille kävijöille kello 10-14.

Ilmoittaudu viimeistään 7.6!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: katariina.niskanen@msl.fi / 045 3241 405

Pettupäivä järjestetään yhteistyössä Ahvenisen kyläyhdistyksen, Eno-Seuran ry:n ja Maaseudun Sivistysliiton Ilmastotekoja ympäristöperinteestä-hankkeen kanssa.