Hävikkiruoka-ideakisa

Ympäristö, Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjois-Suomi, Kylille

Hävikistä hyötyyn – keksintöni keittiössä

Oletko tehnyt hyviä oivalluksia, kuinka pelastaa jääkaapin perälle jäänyt raaka-aine joutumasta roskakoriin? Miten sait edellispäivän päivällisen maistumaan tänään vielä paremmalta? Mikä ruoka pelasti päiväsi, kun et aluksi keksinyt jääkaapista löytyvistä aineksista enää mitään laitettavaa?

Haluaisimme tietää miten tässä onnistuit! Kerro oivalluksesi. Se voi olla resepti tai lyhyt kuvaus. Ota kuva ja julkaise kuva Facebookissa tai Instagramissa. Liitä julkaisuun seuraavat #hastagit

#hävikistähyötyyn ja #keksintönikeittiössä.

Näin pääset mukaan ideakisaamme. Oivallisimmat ideat ja vinkit julkaisemme järjestäjien somekanavilla. Parhaat palkitaan kirjapalkinnoilla. Lisäksi kolmelle osallistujalle arvotaan kirjoja.

Ideoidaan yhdessä ruokahävikki pienemmäksi!
Tässä kisassa jokainen kilpailee omilla ideoilla
omaa ruokahävikkiänsä vastaan!

Julkaisethan vain sellaisia kuvia, joihin sinulla on oikeudet.
Ideointiaikaa on helmikuun loppuun. Maaliskuun alussa otamme kirjojen saajiin henkilökohtaisesti yhteyttä. Hyviä oivalluksia jaamme loppuvuoden aikana. Tekijä mainitaan aina kuvan yhteydessä.

Idylli – ilmastotekoja digiajan ympäristössä -hanke kiertää verkossa ja Keski-Suomen kyliä. Toteuttajina ovat Maaseudun Sivistysliitto ry ja Keski-Suomen kylät ry.
Ideakisassa kumppanina toimii myös Keski-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ry

Lisätietoja:
Heli Kallio-Kauppinen, heli.kallio-kauppinen@msl.fi
Puh. 041 313 9157

Tanja Rämä, tanja.rama@keskisuomenkylat.fi
Puh. 040 542 0652

Tulevia ympäristö-webinaareja

Uusimmat tapahtumat