Yrittäjille oppeja ympäristötoimiin

Ympäristö, Uutinen

Kiinnostaako sinua kaunis ympäristö, perinteiset rakennusmenetelmät tai materiaalit? Olisiko yritystoiminta sinun juttusi tai haluatko laajentaa yrityspalveluitasi ja toimintaa? Järjestämme ympäristönhoitoon ja rakennusperinteisiin liittyviä käytännönläheisiä kursseja. Pienryhmissä pääsee oppimaan esimerkiksi vieraskasvitorjuntaa tai pistoaidan tekoa.

Ympäristöyrittäjyys, ympäristön- ja maisemahoito sekä perinnerakentaminen, voisivat tuoda tulevaisuudessa yhä enemmän työtä ja tienestiä maaseudulle. Perinteisin menetelmin ja käsityönä tehtävät toimet sekä maisemankunnostus nostavat arvostustaan. Nämä toimet ja materiaalit ovat myös ekologisesti tarkasteltuna kannattavia. Monet ympäristötoimet soveltuvat siis hyvin osaksi yrittäjien palvelutarjontaa.

Kokosimme kurssitarjottimelle vaihtoehtoja tarjolla olevista kursseista. Mistä niistä sinä yrittäjänä hyötyisit? Vastaa meille kyselyyn, ja kerro kurssitarpeesi. Toteutamme ne kurssit, jotka saavat kiinnostusta.

Maksuttomat kurssit järjestävät Maaseudun Sivistysliitto sekä ProAgria Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja ne toteutetaan Pohjois-Karjalassa. Toiminta on osa Yhteinen ympäristö – elinvoimaa ympäristöstä -hanketta.