Palvelumuotoilun työkokemusta ja täydennyskoulutusta nuorille

Osallisuus, Uutinen
Nuori nainen olkihattu päässä hymyilee kameralle vanhassa hirsitalossa.

Koulutusta ja työkokemusta palvelumuotoilusta ja yhteiskehittämisestä Hailuodossa ja Vaalassa!

Oletko vastavalmistunut alue- tai yhteisökehittämisen tai luovien alojen ammattilainen? Tarvitsetko työkalupakkiisi osaamista yhteiskehittämisestä? Entä voisitko hyödyntää taitojasi aloilla, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi?

Kesäkuussa aloitetaan palvelumuotoiluprojektilla Vaalan kuntakeskuksen ilmeen kohentamiseksi. Hailuodon kesäkuun projekti tarkentuu lähiaikoina. Työskentely tapahtuu pääosin etänä, joten osallistua voi mistä päin Pohjois-Pohjanmaata tahansa. Kuukauden kestävän pilottityöpajan jälkeen voi päättää, jatkaako elokuussa alkavassa ensimmäisessä, kolmen kuukauden mittaisessa Luovakunta-osaamispajassa.

Luovakunta-osaamispajassa on ainutlaatuinen tilaisuus täydennyskoulutukseen sekä työkokemuksen kartuttamiseen yhtä aikaa. 

  • Osaamispajoissa saadaan palvelumuotoilun koulutusta ja työkokemusta sekä opitaan yhteis- ja yhteisökehittämisen menetelmiä. Luovakunta-osaamispajat lähtevät liikkeelle kuntalaisten kuulemisesta ja päättyvät konkreettiseen lopputulokseen.
  • Luovakunta-osaamispajat on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille, vastavalmistuneille luovien alojen sekä yhteisö- ja aluekehittämisen osaajille, jotka ovat työttömiä työnhakijoita. Koulutus on maksuton ja siitä saa todistuksen.
  • Jokainen osaamispaja kestää kolme kuukautta ja niitä järjestetään vuoden 2022 loppuun saakka. Yhteistyötä tehdään Hailuodon ja Vaalan kuntien kanssa, joissa myös osa työstä tapahtuu. Suurin osa toiminnasta on verkkotyöskentelyä.

Kiinnostuitko? Lue lisää

Haluatko kysyä lisää? Ota yhteyttä!

Luovakunta-osaamispajat ovat osa Kunta olemme me -hanketta. Hankkeen toteuttaa Maaseudun Sivistysliitto ja sitä rahoittaa Euroopaan sosiaalirahasto ESR sekä Hailuodon ja Vaalan kunnat.