Niina Vuori

Projektikoordinaattori

Kuka olen?

Olen Keski-Suomessa Saarijärvellä asuva maaseutuihminen ja kahden teinin äiti. Täältä on tarvittaessa hyvä liikkua työtehtävien perässä ympäri Suomen, fyysisesti ja virtuaalisesti. Vapaa-ajalla minut löytää useimmiten liikkumasta – joko lenkkipolulta, ladulta tai punttisalin hämärästä. Kesällä viljelen kasvihuoneessa satoa kokeilevan boheemisti ja talvella viikon rentouttavin kohokohta on avantoon pulahtaminen.

Mitä osaan?

Vahvinta osaamistani on markkinointiviestintä työkaluineen. Olen nettisivujemme pääkäyttäjä ja tuotan organisaatiomme ja hankkeiden viestintämateriaalia. Työpajojen ja pedagogiikan suunnittelu on minulle innostavaa ja ihmisten oppiminen palkitsevaa. Reilun neljän MSL-vuoden aikana olen mm. työskennellyt kylien ympäristöasioiden parissa, aktivoinut nuoria toimimaan oman kotikuntansa hyväksi ja ollut mukana kuntien osallisuusprojekteissa. Olen aina valmis oppimaan uusia juttuja, ja olenkin saanut laittaa lusikkani moneen soppaan organisaatiossamme. 

Aikaisemmat työtehtäväni

Työkokemusta minulle on kertynyt maaseudun kehittämishankkeiden lisäksi kansainvälisistä IT- ja lääkealan yrityksistä, viestintä-, myynti- ja markkinnointitehtävistä. Hauskin tittelini on ollut Päämörkö, joka sain olla ensimmäisessä koordinoimassani kehittämishankkeessa Karstulan Mörkömaassa.

Koulutukseni

Olen kauppatieteen maisteri Jyväskylän yliopistosta, pääaineitani olivat yrittäjyys ja markkinointi. Minulla on myös ammatillisen opettajan pätevyys (AmO).

Mitä teen juuri nyt Maaseudun Sivistysliitossa?

Toimin maaliskuusta 2021 alkaen Kunta olemme me -hankkeen projektikoordinaattorina osallisuustiimissä. Lisäksi vastaan organisaatiomme verkkosivu-uudistuksesta ja teen koko MSL:n viestintää eri kanavissa.