Tää on mulle tärkee -hanke etsii valokuvaajaa

Osallisuus, Uutinen

Tää on mulle tärkee –hanke hakee alle kolmekymppistä pohjoispohjalaista valokuvaajaa tallentamaan hankkeen toimintaa ja tapahtumia.

Tää on mulle tärkee -hanke etsii yhdessä pohjoispohjalaisten nuorten aikuisten kanssa uusia keinoja pitää yhteys kotiseudulle elävänä myös silloin, kun elämä vie muualla.

Syksyllä 2020 kysyimme nuorilta aikuisilta heille tärkeitä lapsuus- ja kouluajan luonnon- tai kulttuuriympäristöjä, joiden he toivovat säilyvän jatkossakin tai joita haluavat nostaa esiin. Näiden #tääonmulletärkee -kohteiden hyväksi on nyt lähdetty toimimaan, ja luvassa on kuluvan vuoden aikana esimerkiksi tapahtumia, ympäristön kunnostamista ja yhteisötaidetta.

Etsimme nyt valokuvaajaa tallentamaan toimintaa ja tapahtumia #tääonmulletärkee -kohteissa eri puolilla Pohjois-Pohjanmaata vuoden 2021 aikana.

Kuvaajalta toivomme:

  • aikaisempaa kokemusta valokuvaamisesta ja kuvien käsittelystä
  • itsenäistä ja joustavaa työotetta
  • valokuvaamiseen ja kuvien käsittelyyn tarvittavaa laitteistoa
  • mahdollisuutta liikkua kuvauspaikoille eri puolelle Pohjois-Pohjanmaata omalla autolla

Voit olla y-tunnuksella laskuttava yrittäjä tai käyttää kevytyrittäjyyspalvelua, mutta sinun on voitava laskuttaa työstäsi.

Kuvattavat tapahtumat ajoittuvat vuodelle 2021 ja niitä voi välillä olla myös viikonloppuisin. Tarkempi aikataulu tapahtumille ja kuvauspäiville sovitaan kuvaajan kanssa myöhemmin. Kuvauspaikat sijaitsevat eri puolilla Pohjois-Pohjanmaata (Kurkkaa #tääonmulletärkee -kohteet tästä).

Kiinnostuitko?
Jätä meille yhteystietosi!
Toimitamme sinulle tarjouspyynnön, josta selviää tarkemmin. 

Toimi pian! Laita yhteistietosi meille mahdollisimman pian tästä! (olemme jatkaneet tarjousaikaa ja odotamme tarjouksia viimeistään 14.5.)
Saat sähköpostiisi tarjouspyynnön, josta selviävät tarkemmat yksityiskohdat. Lopullinen kuvaajavalinta tehdään kilpailutuksen kautta.

Tää on mulle tärkee -hanke toimii EU:n Maaseuturahaston tuella kesään 2022 saakka. Lue lisää hankkeesta!