Kesätöitä nuorille vieraskasvitorjunnassa Iisalmessa, Tuusniemellä, Liperissä ja Polvijärvellä

Ympäristö, Uutinen

Maaseudun Sivistysliitto hakee Polvijärvelle ja Tuusniemelle molempiin kuntiin kuutta reipasta ja omatoimista kesätyöntekijää vieraskasvitorjuntaan sekä Iisalmeen ja Liperiin molemmille paikkakunnille kahtatoista edelleen reipasta ja omatoimista kesätyöntekijää vieraskasvitorjuntaan.

Vieraskasvitorjunta käsittää pääasiassa jättipalsamin ja komealupiinin torjuntaa/kitkemistä kirkonkylän/kylien eri kohteilla. Työn alkaessa saat opastuksen vieraskasvitorjuntaan. Työ tehdään aina työparin kanssa, joten voit myös tehdä hakemuksen suoraan yhdessä kaverin kanssa. Jos olet jo saanut kesätyötä, voit siitä huolimatta hakea vieraskasvitorjuntaan. Torjuntaa tehdään yhteistyössä kunnan/kaupungin ja kylien kanssa. Työnohjauksesta ja töiden järjestelystä huolehtivat koordinoinnista vastaavat yrittäjät/yhteistyötahot. Haemme torjuntatyöhön nuoria ikäluokassa 15 – 19 v.

Haemme työntekijöitä vieraskasvitorjuntaan:
Iisalmeen 12 nuorta
Liperiin 12 nuorta
Tuusniemelle 6 nuorta
Polvijärvelle 6 nuorta

Kunkin kesätyöntekijän työjakso on kolmen viikon mittainen, jaksot ajoittuvat välille 14.6. (tai 21.6.) –13.8. (20.8.)2021. Työaika 30 h/vko tai 6 t/päivä, ruokatunti ei kuulu työaikaan.
Palkka kolmen viikon jaksolta on 650 €.

Lähetä hakemus osoitteeseen joensuu@msl.fi 23.5. mennessä. Kerro hakemuksessasi, minkä kunnan alueelta haet töitä.

Työhaastattelut tehdään toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa.