Haemme projektityöntekijöitä Pohjois-Savoon

Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Uutinen

Haemme projektikoordinaattoria (Maaseudun Sivistysliitto) ja projektityöntekijää (Kehittämisyhdistys Kalakukko ry) ympäristöhankkeeseen

Haemme työntekijöitä Pohjois-Savon Kestävät Kylät -hankkeeseen. Kestävät kylät -hankkeessa toteutetaan yhdessä toiminta-alueen kylien ja yhteisöjen kanssa ympäristösuunnittelua ja toteutetaan konkreettisia ympäristötekoja hiiliviisaasti ja luonnon monimuotoisuutta vaalien. Tavoitteena on käynnistää vähintään 45 ympäristötekoa Pohjois-Savossa. Hanke saa rahoituksen Euroopan Maaseuturahastosta Pohjois-Savon ELY-keskukselta. Hanke kestää vuoden 2026 loppuun saakka. Hankkeen päätoteuttaja on Maaseudun Sivistysliitto ja osatoteuttajana toimii Kehittämisyhdistys Kalakukko ry. Yhteistyössä ovat mukana myös muut hankealueen Leader-ryhmät ja Pohjois-Savon Kylät ry. Tutustu Pohjois-Savon Kestävät kylät -hankkeeseen täältä

Hankkeelle etsitään kahta kokoaikaista työntekijää. Projektikoordinaattori on Maaseudun Sivistysliiton työntekijä ja projektityöntekijän työnantaja on Kehittämisyhdistys Kalakukko ry. Työntekijät toimivat tiiviinä työparina.

Projektikoordinaattori vastaa hankekokonaisuuden organisoinnista, toimenpiteiden ja tilaisuuksien koordinoinnista, verkostojen kokoamisesta, tiedotuksesta sekä hankkeen maksatuksen valmistelusta ja raportoinnista. Hankevetäjältä edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa ympäristö- ja hanketyön osaamista. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan 2,5 vuotta ja siinä on kuuden (6) kuukauden koe-aika. Palkka määritetään koulutuksen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 3 000–3 400 €/kk ja työaika on työehtosopimuksen mukainen.

Projektityöntekijä toimii projektikoordinaattorin työparina ja on mukana hankkeen toimenpiteiden käytännön toteuttamisessa ja tiedotuksesta. Työntekijältä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme ympäristöalan osaamista ja kokemusta hanketyöstä sekä mukaansatempaavia kylätoimijoiden innostamistaitoja.  Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan 2,5 vuotta ja siinä on kuuden (6) kuukauden koe-aika. Palkka määritetään koulutuksen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 2 600–3 000 €/kk ja työaika on työehtosopimuksen mukainen.

Molemmissa työtehtävissä tarvitaan itsenäistä työotetta, taitoa organisoida ja viedä suunnitelmia käytäntöön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Arvostamme alueen ja sen toimijoiden tuntemusta. Yhteisökehittämisen ja viestinnän ml. some osaaminen lasketaan eduksi. Tehtävät edellyttävät matkustamista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työssä liikutaan paljon, fyysisen toimistopisteen sijainti Pohjois-Savon alueella (Leppävirta, Siilinjärvi ja Iisalmi) on sovittavissa. Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi.

Projektikoordinaattorin hakemus ja CV tulee toimittaa 31.7.2024 mennessä Maaseudun Sivistysliitolle osoitteeseen rekry@msl.fi. Hakemukseen maininta ”Pohjois-Savon Kestävät kylät”. Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta Timo Reko, p. 050 322 6798 kesäkuussa ti – to klo 12 – 16 ja heinäkuussa 17.7. ja 24.7 klo 12-16.

Projektityöntekijän hakemus ja CV tulee toimittaa 31.7.2024 mennessä Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:lle osoitteeseen jaana.paananen@kalakukkory.fi, viestikenttään ”Hakemus Pohjois-Savon Kestävät kylät”. Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta Jaana Paananen p. 040 510 3258 keskiviikkoisin klo 12-16, 5.7.24 saakka, Timo Reko p. 050 322 6798 17.7. ja 24.7 klo 12-16.

Työntekijöiden haastattelut Siilinjärvellä (Isoharjantie 6) to-pe 15.8. ja 16.8.2024.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aikaisintaan 1.9.2024