Haemme projektityöntekijöitä Keski-Suomen Kestävät kylät -hankkeeseen

Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Uutinen

Haemme projektikoordinaattoria (Maaseudun Sivistysliitto) ja projektityöntekijää (Keski-Suomen Kylät ry) ympäristöhankkeeseen

Haemme työntekijöitä Keski-Suomen Kestävät Kylät -hankkeeseen. Kestävät kylät -hankkeessa toteutetaan yhdessä toiminta-alueen kylien ja yhteisöjen kanssa ympäristösuunnittelua ja toteutetaan konkreettisia ympäristötekoja hiiliviisaasti ja luonnon monimuotoisuutta vaalien. Tavoitteena on käynnistää vähintään 45 ympäristötekoa Keski-Suomessa. Hanke kestää vuoden 2026 loppuun saakka. Hankkeen päätoteuttaja on Maaseudun Sivistysliitto ja osatoteuttajana toimii Keski-Suomen Kylät ry. Yhteistyössä ovat mukana myös hankealueen Leader -ryhmät. Tutustu Keski-Suomen Kestävät kylät -hankkeesta täältä.

Hankkeelle etsitään kahta kokoaikaista työntekijää. Projektikoordinaattori on Maaseudun Sivistysliiton työntekijä ja projektityöntekijän työnantaja on Keski-Suomen Kylät ry. Työntekijät toimivat tiiviinä työparina.

Projektikoordinaattori vastaa hankekokonaisuuden organisoinnista, toimenpiteiden ja tilaisuuksien koordinoinnista, verkostojen kokoamisesta, tiedotuksesta sekä hankkeen maksatuksen valmistelusta ja raportoinnista. Hankevetäjältä edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa ympäristö- ja hanketyön osaamista. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan 2,5 vuotta ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkka määritetään koulutuksen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 3 000–3 400 €/kk ja työaika on työehtosopimuksen mukainen.

Projektityöntekijä toimii projektikoordinaattorin työparina ja on mukana hankkeen toimenpiteiden käytännön toteuttamisessa ja tiedotuksesta. Työntekijältä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme ympäristöalan osaamista ja kokemusta hanketyöstä sekä mukaansatempaavia kylätoimijoiden innostamistaitoja.  Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan 2,5 vuotta ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkka määritetään koulutuksen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 2 600–3 000 €/kk ja työaika on työehtosopimuksen mukainen.

Molemmissa työtehtävissä tarvitaan itsenäistä työotetta, taitoa organisoida ja viedä suunnitelmia käytäntöön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Arvostamme alueen ja sen toimijoiden tuntemusta. Yhteisökehittämisen ja viestinnän ml. some osaaminen lasketaan eduksi. Tehtävät edellyttävät matkustamista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työssä liikutaan paljon, fyysisen toimistopisteen sijainti Keski-Suomen alueella on sovittavissa. Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi.

Projektikoordinaattori hakemus ja CV tulee toimittaa 31.7.2024 mennessä Maaseudun Sivistysliitolle osoitteeseen rekry@msl.fi. Hakemukseen maininta Keski-Suomen Kestävät kylät. Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta Timo Reko 050-3226798 kesäkuussa ti – to klo 12 – 16 ja heinäkuussa 17.7. ja 24.7 klo 12-16

Projektityöntekijän hakemus ja CV tulee toimittaa 31.7.2024 mennessä Keski-Suomen Kylät ry:lle osoitteeseen reena.laukkanen@keskisuomenkylät.fi viestikenttään hakemus Keski-Suomen Kestävät kylät. Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta Reena Laukkanen-Abbey puh. 040-5283269 24.-27.6. klo 9 -15, mihin saakka. Sekä heinäkuussa Timo Reko 050-3226798 heinäkuussa 17.7. ja 24.7 klo 12-16

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aikaisintaan 1.9.2024. Työn aloittaminen edellyttää myönteistä hankepäätöstä.