Haemme projektityöntekijää Pohjois-Karjalaan ympäristöhankkeisiin

Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Uutinen

Haemme projektityöntekijää Keski-Karjalan ja Joensuun seudun Kestävät Kylät -hankkeisiin

Haemme yhtä kokoaikaista työntekijää Keski-Karjalan ja Joensuun seudun Kestävät Kylät -hankkeisiin. Kestävät kylät -hankkeissa tehdään yhdessä toiminta-alueen kylien ja yhteisöjen kanssa ympäristösuunnittelua ja toteutetaan konkreettisia ympäristötekoja hiiliviisaasti ja luonnon monimuotoisuutta vaalien. Tavoitteena on käynnistää vähintään 30 ympäristötekoa Keski-Karjalassa ja Joensuun seudulla. Hankkeet kestävät vuoden 2026 loppuun saakka. Hankkeiden toteuttaja on Maaseudun Sivistysliitto ry. Tutustu Pohjois-Karjalan alueen Kestäviin kyliin täältä.

Projektityöntekijä toimii Pohjois-Karjalan Kestävät kylät -tiimissä ja vastaa osaltaan hankkeiden toimenpiteiden käytännön toteuttamisessa, tiedotuksesta ja hallinnosta. Työntekijältä edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme ympäristöalan osaamista ja kokemusta hanketyöstä sekä mukaansatempaavia kylätoimijoiden innostamistaitoja. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan kaksi vuotta ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkka määrittyy koulutuksen ja työkokemuksen perusteella välille 2800–3 200 €/kk ja työaika on työehtosopimuksen mukainen.

Työtehtävissä tarvitaan itsenäistä työotetta, taitoa organisoida ja viedä suunnitelmia käytäntöön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Arvostamme alueen ja sen toimijoiden tuntemusta. Yhteisökehittämisen ja viestinnän, ml. someosaaminen, lasketaan eduksi. Tehtävät edellyttävät matkustamista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työssä liikutaan paljon ja fyysinen toimistopiste on Maaseudun Sivistysliiton Joensuun toimisto. Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi.

Projektityöntekijän hakemus ja CV tulee toimittaa 31.7.2024 mennessä Maaseudun Sivistysliitolle osoitteeseen rekry@msl.fi. Hakemukseen maininta Pohjois-Karjalan Kestävät kylät.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aikaisintaan 1.9.2024

Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta

kesäkuussa ti – to klo 12 – 16 ja heinäkuussa 17.7. ja 24.7 klo 12-16