Haemme projektikoordinaattoria ympäristöhankkeeseen Oulun seudulle

Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Uutinen

Maaseudun Sivistysliitto hakee projektikoordinaattoria käynnistyvään hankkeeseen Oulun seudun Kestävät kylät

Maaseudun Sivistysliitto hakee projektikoordinaattoria Oulun seudun Kestävät Kylät Leader -hankkeeseen. Kestävät kylät -hankkeessa toteutetaan yhdessä toiminta-alueen kylien ja yhteisöjen kanssa ympäristösuunnittelua ja toteutetaan konkreettisia ympäristötekoja hiiliviisaasti ja luonnon monimuotoisuutta vaalien. Suunnitellut ympäristöteot toteutetaan joko hankkeen rahoituksella tai tuetaan kyliä idean valmistelussa toteutettavaan muotoon ja erillisen rahoituksen hakemisessa. Tavoitteena on käynnistää vähintään 18 ympäristötekoa Oulun seudulla.  

Projektikoordinaattori vastaa hankekokonaisuuden organisoinnista, toimenpiteiden ja tilaisuuksien koordinoinnista, verkostojen kokoamisesta, tiedotuksesta sekä hankkeen maksatuksen valmistelusta ja raportoinnista. Hankevetäjältä edellytämme vähintään ammattikorkeakoulutusta sekä vahvaa ympäristö- ja hanketyön osaamista. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan reilu kaksi vuotta ja siinä on kuuden (6) kuukauden koe-aika. Palkka määritetään koulutuksen ja kokemuksen perusteella välille
3 000–3 400 €/kk, työaika on työehtosopimuksen mukainen.

Sinä, yhdistys- ja maaseutumyönteinen henkilö, tämä on juuri sinulle sopiva työ. Arvostamme ympäristöalan vahvaa osaamista, kokemusta hanketyöstä sekä alueen ja sen toimijoiden tuntemusta. Edellytämme vähintään ammattikorkeakoulutusta. Yhteisökehittämisen ja viestinnän osaaminen lasketaan eduksi. Työ edellyttää matkustamista, mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä valmiutta työskennellä myös iltaisin- ja viikonloppuisin.

Etsimämme henkilö omaa hyvät yhteistyötaidot ja on tavoitteellinen omassa työssään. Toivomme itseohjautuvuutta sekä ennakkoluulotonta ja innovatiivista työotetta. 

Lähetä hakemus ja CV 30.6.2024 mennessä osoitteeseen rekry@msl.fi. Hakemukseen maininta Oulun seudun kestävät kylät. Ilmoita myös palkkatoiveesi. Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta Timo Reko 050-3226798 ti -to klo 12-16 

Työ alkaa aikaisintaan 1.8.2024 

Hanke-esittely maaseutuverkosto.fi hankerekisterissä: https://maaseutuverkosto.fi/hankkeet/oulun-seudun-kestavat-kylat/

Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta