Haemme projektikoordinaattoria Keski-Pohjanmaalle ympäristöhankkeeseen

Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Uutinen
kuva: Katariina Niskanen

Haemme projektikoordinaattoria ympäristöhankkeeseen

Haemme työntekijää Keskipohjalaiset Kestävät Kylät -hankkeeseen. Kestävät kylät -hankkeessa tehdään yhdessä toiminta-alueen kylien ja yhteisöjen kanssa ympäristösuunnittelua ja toteutetaan konkreettisia ympäristötekoja hiiliviisaasti ja luonnon monimuotoisuutta vaalien. Tavoitteena on käynnistää vähintään 12 ympäristötekoa Keski-Pohjanmaalla. Hanke kestää vuodet 2025-2026. Hanketta toteutetaan yhteistyössä Keskipohjalaiset Kylät ry:n ja Leader Pirityisten kanssa. Tutustu Keskipohjalaiset Kestävät kylät -hankkeeseen täältä.

Hankkeelle etsitään osa-aikaista työntekijää (75%).

Projektikoordinaattori vastaa hankekokonaisuuden organisoinnista, toimenpiteiden ja tilaisuuksien koordinoinnista, verkostojen kokoamisesta, tiedotuksesta sekä hankkeen maksatuksen valmistelusta ja raportoinnista. Hankevetäjältä edellytämme korkeakoulututkintoa sekä vahvaa ympäristö- ja hanketyön osaamista. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan noin kaksi vuotta ja työsuhteessa on koeaika. Palkka määritetään koulutuksen ja kokemuksen perusteella ja työaika on työehtosopimuksen mukainen.

Työtehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, taitoa organisoida ja viedä suunnitelmia käytäntöön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Arvostamme alueen ja sen toimijoiden tuntemusta. Yhteisökehittämisen ja viestinnän ml. someosaaminen lasketaan eduksi. Tehtävät edellyttävät matkustamista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työssä liikutaan paljon, fyysisen toimistopisteen sijainti Keski-Pohjanmaan alueella on sovittavissa. Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi.

Projektikoordinaattori hakemus ja CV tulee toimittaa 30.9.2024 mennessä Maaseudun Sivistysliitolle osoitteeseen rekry@msl.fi. Hakemukseen maininta Keskipohjalaiset Kestävät kylät.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aikaisintaan vuoden 2025 alussa. Työn aloitus edellyttää myös ELY-keskuksen positiivista hankepäätöstä.

Tiedustelut ja lisätietoa hankkeesta

kesäkuussa ti – to klo 12 – 16 ja elo-syyskuussa ti-to klo 12-16