MSL Konttori

Näin haet kurssi- ja luentotukea

Liitä tiedotteisiin, lehti-ilmoituksiin ja kurssin/luennon ohjelmaan MSL:n logo tai maininta, että tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Maaseudun Sivistysliiton kanssa. Logot saat täältä.

Hae kurssi- tai luentotukea sähköisesti MSL Konttorista, josta löydät käyttöä opastavat ohjevideot.

Tunnukset MSL Konttoriin saat kurssisihteeriltä. Lähetä tunnusten hakulomake täytettynä kurssisihteeri Sirpa Karvoselle sähköpostilla: sirpa.karvonen@msl.fi tai kirjeenä:

Maaseudun Sivistysliitto ry
Sirpa Karvonen
Kauppakatu 23b A 8
80100 Joensuu

Klikkaa tästä MSL Konttoriin!

Voit tehdä tiliselvityksen joko MSL Konttorissa tai  paperisella lomakkeella. Näin täytät paperisen tiliselvityslomakkeen:

Merkitse lomakkeelle tilaisuuteen osallistuneiden miesten ja naisten lukumäärät erikseen sekä osallistujien lukumäärä yhteensä. Kurssin tiliselvitykseen merkitään lukumäärä niistä osallistujista, jotka ovat kuluvana vuonna ensimmäistä kertaa MSL–opintokeskuksen opintotukea saavalla kurssilla.

Merkitse järjestön/yhdistyksen maksamat menot -kohtaan kaikki kurssista/luennosta aiheutuneet menot. Tilaisuuden järjestäjä vastaa taloudesta ja hoitaa sen maksuliikenteen. Järjestö/yhdistys huolehtii myös palkkioihin liittyvistä työnantajavelvoitteista (sosiaaliturvamaksu, työttömyys- ja tapaturmavakuutusmaksut sekä eläkemaksut).

Älä liitä kuitteja tilitykseen. Säilytä kuitit järjestön/yhdistyksen kirjanpidossa, sillä niitä pyydetään järjestäjiltä pistokokein.

Liitä mukaan kurssin/luennon ohjelma. Ohjelmassa tulee näkyä päivämäärä, opetustuntien alkamis- ja päättymisajat, opetusaiheet ja kouluttajat. Voit käyttää MSL:n nettisivuilta löytyvää kurssin tai luennon ohjelmalomaketta tai itsesi/järjestösi laatimaa ohjelmalomaketta.

Merkitse ohjelmaan tauot, lounas- ja kahvitunnit. Niitä ei lasketa tilaisuuden kestoon.

Muista hyödyntää tehdyt ryhmätyöt, joiden avulla edistät osallistumisaktiivisuutta ja saat lisää oppitunteja. Ryhmän koon on oltava vähintään ohjaaja + 5 henkilöä. Kurssia/luentoa kohti hyväksytään korkeintaan 8 työryhmää.

Allekirjoita tiliselvityslomake. Tiliselvityksen tekijä vastaa allekirjoituksellaan, että tilaisuudessa on noudatettu liitteenä olevaa ohjelmaa, ja että ilmoitetut menot ovat todellisten menojen suuruisia eikä niihin saa valtiolta tukea muuta kautta. Lähetä tiliselvityslomake liitteineen Maaseudun Sivistysliiton Joensuun toimistolle viimeistään kahden kuukauden kuluttua kurssin/luennon pitämisestä tai vuoden vaihtuessa 31.1. mennessä.

Huomioitavaa

Kurssitukea anoessasi liitä mukaan myös osallistujaluettelo, jossa on osallistujien henkilökohtaiset allekirjoitukset. Osallistuja merkitsee myös, onko kuluvan vuoden aikana mukana ensimmäistä kertaa Maaseudun Sivistysliiton opintotukea saavalla kurssilla. Voit käyttää MSL:n nettisivuilta löytyvää kurssin osallistujat -lomaketta tai itse laatimaasi lomaketta.

Huomaathan vuoden 2019 alussa tulleen muutoksen: jos kurssilla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvia, heistä täytyy täyttää myös osallistujatietolomake. Lomakkeen saat Lomakkeet ja oppaat -osiosta tai MSL Konttorista.

Luentosarjan voi tilittää yhdellä tiliselvityslomakkeella.

Kaikki kurssien ja luentojen tukihakemukset käsitellään MSL Konttorissa, myös paperilomakkeilla
lähetetyt. Yhdistyksen omia viitenumeroita ja viestejä ei tuen tilitykseen voi enää merkitä, vaan
tiliotteella näkyvä viitenumero muodostuu sähköisesti. Jos tilityksiä on useita ja tukisummien kohdistaminen tilityksiin on vaikeaa, voit pyytää apua kurssisihteeriltä.

Ota yhteyttä:
Kurssisihteeri Sirpa Karvonen
Maaseudun Sivistysliitto
Kauppakatu 23b A 8
80100 Joensuu
Puh: 040 596 0062
Sähköposti: sirpa.karvonen(at)msl.fi

sähköpostit: korvaa (at) -> @ -merkillä.