Visit ITE mukana Matkamessuilla 19.-21.1.2024

ITE-taide, Maaseudun Sivistysliitto, Taide, Etelä-Suomi, Messut
Middle of Nowhere -taidepuisto Hyvinkäällä, kuva: Middle of Nowhere.

Tervetuloa Matkamessuille osastollemme 6p40!

Osastomme päätähtenä on ensi kesän vetonaula, Suomen omintakeisimpiin ja kiinnostavimpiin vierailukohteisiin lukeutuva, Hyvinkäälle Kaukasten kylään rakentuva ITE-taidepuisto Middle of Nowhere. Visit ITE ja ITE Uusimaa ovat heidän kanssaan menossa mukana ja osastolla esittelemässä laajemminkin ITE-taidekohteita matkailumielessä!

Helsingin Matkamessut on Pohjoismaiden suurin matkailun messutapahtuma ja sinne ja oheistapahtumiin odotetaan jälleen yli 50 000 kävijää.

”Tapahtuman tunnelma on jotain, johon törmäät vain astuessasi lentokoneesta ulos.”, Matkamessuista kirjoitetaan. ”Matkamessuilla tapaat matkailualan asiantuntijat yli 70 eri maasta, jotka jakavat intohimonsa ja tietonsa, auttaen sinua rakentamaan juuri sinulle sopivan seuraavan matkan. Olitpa sitten intohimoinen seikkailija, kulttuurin ystävä, rentoutumisen ja auringon etsijä tai matkalla mökille, meillä on jotain juuri sinulle!

Tule Matkamessuille keräämään tietoa suoraan asiantuntijoilta ja koe matkailun maailma kaikilla aisteilla. Anna Matkamessujen avata silmäsi uusille ideoille ja kohteille samalla, kun nautit eri puolilta maailmaa tulevista makuelämyksistä. Aisti. Inspiroidu. Kohtaa koko maailma.” Matkamessujen partnerimaa 2024 on Espanja.

Lue lisää ja osta liput tästä!

Uusimmat tapahtumat