Vieraslajiluento Kaukametsän Opistolla Kajaanissa

Ympäristö, Järjestötoimijoille, Kunnille, Kylille, Yhteisötoimijoille

Vieraslajitietoa tarjolla Kajaanissa

Tulevaan kesään voi valmistautua Kajaanissa tulemalla vieraslajiluennolle Kaukametsään keskiviikkona 20.huhtikuuta.

Luennolla opitaan tunnistamaan meillä yleisiä vieraslajikasveja kuten jättipalsami, lupiini ja kurtturuusu. Kuulemme millaisia vaikutuksia näiden kasvien leviämisellä luontoon on ja miksi niitä kannattaa torjua. Luennolta saa vinkkejä parhaisiin torjuntatapoihin ja vieraslajitalkoiden järjestämiseen.

Luennon vetää Sari Leinonen Luonto- ja kulttuuripalvelu Angervosta. Luento alkaa kello 18 Kaukametsän auditoriossa ja sitä voi seurata myös etänä.Ilmoittautuminen Kaukametsän opintopalveluiden kautta. HUOM. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään myös etäosallistumislinkki, joten sinun ei ilmoittautuessa tarvitse erikseen valita kumpaan toteutukseen osallistut.

Luennon järjestävät Ekokympin Vieraslajit veks-hanke ja Maaseudun sivistysliiton Ympäristöperinnettä ilmastokestävästi -hanke. Yhteistyö jatkuu kesäkaudella Kainuun Opistolla 18.6. järjestettävän lupiinivärjäyskurssin muodossa. Jos kevät ja lupiinin kukinta viivästyy tämä päivämäärä saattaa vielä muuttua . Tarkemmat ilmoittautumistiedot lupiinivärjäyskurssista keväämmällä.

Lisätietoja: ville.juntunen@ekokymppi.fi, 044 7100 144 ja mari.korhonen@msl.fi, 040 6147 841

Ota yhteyttä

oulujärvi leader maaseuturahasto logot

Uusimmat tapahtumat

Ei valittuja tapahtumia