Kotikylät verkkoon – kuvat ja tarinat talteen

Ympäristö, Keski-Suomi, Työpaja, Järjestötoimijoille, Kylille, Yhteisötoimijoille

Aika monella kylältä löytyy vanhoja valokuvia. Joku vielä muistaa mistä kuva on otettu, ketä kuvassa on ja mitä kuvassa oikeastaan tapahtuu. Mitä niillä kuvilla voisi tehdä. Kerromme kaksi erilaista tarinaa, miten vanhaa arvokasta materiaalia kylillä on hyödynnetty.

Pajupurolla, Saarijärvellä, kylän historia on koottu talkoovoimin omalle verkkosivustolleen Pajupuron historia. Suvi Rossi ja Jyrki Reinikka kertovat miten tämä sivusto on koottu.

Keuruulla taas paikkakunnan kulttuurihistoriaa on koottu Keuruun veräjä -sivuston alle. Tätä projektia esittelee Liisa Vesterinen. Hän kertoo myös miten Keuruun eteläisillä kylillä kuvaa ja tarinaa on tallennettu.

Tule kuuntelemaan ja kyselemään lisää kuvien ja tarinoiden tallentamisesta. Kerromme myös mitä tietoa rahoituksesta on tällä hetkellä.

Illan aloitamme kahvituksella. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Jos olet kiinnostunut etäyhteydestä tai haluaisit samansisältöistä tapahtumaa omalle seutukunnallesi Keski-Suomessa, ota yhteyttä: heli.kallio-kauppinen@msl.fi.

Tervetuloa tarinoiden tunnelmiin toivottaa
Koskenkylä-Lehtola-Muittari-Riekko kylätoimikunta ja Idylli-hanke!

Uusimmat tapahtumat