Jeesi – koulutusta ohjaajana toimimiseen

Koulutus, Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Itä-Suomi, Keski-Suomi, Verkkokoulutus
pärekatto

Osaatko jonkin tekemisen taidon, olet tekijä omalla alallasi? Voisitko opastaa taitoa ja tekemistä muillekin, mutta esimerkiksi kurssien järjestäminen on uutta? Tässä voisi olla siihen vähän jeesiä. Lähde mukaan maksuttomaan kahden kokoontumiskerran koulutukseen, jossa saat valmiuksia ohjaajana toimimiseen.

Koulutuksesta saat valmiuksia toimia kouluttajana ja vahvistaa jo olemassa olevia kouluttajan taitojasi. Päivien aikana käsittelemme kouluttajan ryhmänohjaus-, vuorovaikutus- ja tunnetaitoja sekä koulutuksen suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Saat näistä myös valmiita työkaluja, mm. itsearviointi- ja palautelomakkeet, pohdintakysymyksiä omiin koulutuksiin, mukaasi. Koulutus antaa menetelmiä, joilla tuet kurssilaisten oppimista ja lisäät oppimisen iloa. Kouluttajana toimii yrittäjä Tiina Honkonen, Myötätuuli Tiina Honkonen Oy:stä. Jeesi -koulutus sopii niin yrittäjille kuin vapaaehtoistoimintaa ohjaaville.

Koulutus järjestetään verkossa (Teams-alusta), joten osallistuminen on helppoa.

Koulutus alkaa la 2.4. klo 10–14 ja jatkuu to 7.4. klo 17–20.

Lauantaina 2.4. käsitellään kouluttajan roolia, kouluttajaa ryhmänohjaajana sekä koulutuksen tarvetta ja tavoitetta. Lounastauko on noin klo 12.15 – 12.45.

Torstaina 7.4. käsitellään kouluttajan tunne- ja vuorovaikutustaitoja, koulutusprosessia eli koulutuksen suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä palautteen antamista.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Pohjois-Karjalan alueella toimivan Yhteinen ympäristö -elinvoimaa ympäristö -hankkeen sekä Keski-Suomen Ilmastotekoja digiajan ympäristöstä -hankkeen kohderyhmille.

Mukaan mahtuu 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävällä viikolla. Muistathan katsoa myös roskapostin, jos linkkiä ei ala kuulua.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Yhteinen ympäristö -elinvoimaa ympäristöstä -hanke ja Idylli – ilmastotekoja digiajan ympäristössä -hanke.

Lisätietoja koulutuksesta antavat