Järjestön hallitusosaaja (JHO) -koulutus

Oletko sinä seuraava järjestön hallitusosaaja?

Toimitko valtakunnallisen tai alueellisen järjestön hallituksessa? Tai oletko aloittamassa hallituksen jäsenenä? Tule mukaan ja kasvata tietotaitoasi Järjestön hallitusosaaja (JHO) -koulutuksessa! Koulutus tarjoaa kaikille järjestöille mahdollisuuden kehittää luottamusjohdon osaamista erityisesti järjestönäkökulmasta.

Koulutuksessa opit hallitustoimijan roolin ja järjestön hyvät hallintotavat, toimintaympäristön tuntemusta ja sen muutoksia, sujuvaa hallitustyöskentelyä, järjestön talouden hallintaa sekä tulevaisuuteen katsovaa järjestöjohtamista. Koulutus sisältää asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi vuorovaikutteista työskentelyä ja osallistujien keskinäistä vertaisoppimista.

Järjestön hallitusosaaja on opintokeskusten yhteistyössä kehittämä laadukas kahden (2) opintopisteen kokonaisuus, josta voi saada opintosuorituksen Omaan Opintopolkuun. Koulutukseen voit tutustua tarkemmin Järjestön hallitusosaaja-verkkosivuilla.

Tule mukaan lokakuussa käynnistyvään koulutukseen. Lähipäivässä mukana mm. järjestöjen strategisen johtamisen huippuasiantuntija Juha Heikkala!

Ota yhteyttä

Uusimmat tapahtumat

Ei valittuja tapahtumia