Virtuaalipenkkikahvila Maaseutuparlamentissa

Osallisuus, Verkko, Työpaja, Järjestötoimijoille, Kunnille, Kylille, Vaikuttajille, Yhteisötoimijoille

Mitä on hyvä elämä maaseudulla, miltä näyttää tulevaisuus?

Virtuaalinen Penkkikahvila Maaseutuparlamentissa keskiviikkona 29.9. klo 13.00

Penkkikahvila on dialoginen kuulemisen ja yhteisökehittämisen menetelmä, jonka tavoitteena on lisätä viranhaltijoiden, poliittisten päättäjien sekä kuntalaisten välistä vuoropuhelua. Penkkikahvilassa kuntalaisia kuullaan ja heidät otetaan mukaan omaa kuntaansa koskeviin asioihin ja kehittämistyöhön. Mukana on aina kunnan viranhaltijoilta ja päättäjiä. Penkkikahvila on tapa kerätä tietoa ja evästystä osallisuusprosessin alkuvaiheessa tai vaikka päivittyvää kuntastrategiaa varten. Penkkikahvilan voi viedä sinne missä ihmiset ovat ja vaikka sitten verkkoon virtuaalisesti, jos pandemia haastaa perinteiset kohtaamisen tavat.

Maaseutuparlamentin virtuaalikahveilla mietimme, mitä tarvitsemme, että hyvä elämä toteutuu maaseudulla nyt ja kymmenen vuoden päästä? Työpajan taustana ovat KestäväMaaseutu -hankkeen Virtuaalipenkkikahvilan ja Ideafestivaalin erätaukokeskustelujen huomiot, joista kuullaan työpajassa lisää.

Maaseutuparlamentin Virtuaalipenkkikahvilaa vietetään Teams -alustalla. Ilmoittaudu Maaseutuparlamenttiin tästä.

Varaa mukaan myös mobiililaite (puhelin tai padi), sen yhteyslaitteen lisäksi, jolla liityt Teams -kokoukseen. Mobiililaitetta tarvitaan Penkkikahvilan työpajaosiossa, jota vietetään Menti -alustalla. Voit myös käyttää samaa laitetta avaamalla uuden selaimen ikkunan. Lisäohjeita työpajassa. 

Tule sellaisena kuin olet!

Ota yhteyttä

Kaisa Kervinen

Koulutussuunnittelija, kansalaistoiminnan asiantuntija

kaisa.kervinen@msl.fi Lue lisää henkilöstä