Haemme kyläkehittäjiä ympäristöhankkeisiin

Maaseudun Sivistysliitto, Ympäristö, Uutinen

Maaseudun Sivistysliitto hakee kyläkehittäjiä (2-3 henkilöä) alkaviin hankkeisiin.

Hankkeet: Kestävät Kylät Vaara-Karjala – Leader-hanke, Lumoava – luonnon monimuotoisuus maaseudun voimavarana – Cap27 rahoitus, Concrete actions for biodiversity (CONABI) – BESTbelt, EuroNatur Foundation. Sekä haettavat muut Leader -rahoitteiset kylien ympäristöhankkeet (Kestävät Kylät) Pohjois-Karjalassa. Työalue on Pohjois-Karjala ja osin myös Etelä-Karjala ja Etelä-Savo.

Jos olet yhdistys- ja maaseutumyönteinen henkilö, tämä on juuri sinulle sopiva työ. Arvostamme hanke- ja ympäristöalan työkokemusta. Yhteisökehittämisen ja tiedottamisen kokemus lasketaan eduksi, samoin yliopisto- tai ammattikorkeakoulutus. Työ edellyttää matkustamista ja oman auton käyttö on lähes välttämätön. Työ on myös ilta- ja viikonlopputyötä. Kerro itsestäsi meille ja jätä myös oma palkkatoiveesi.

Kun koet tämän innostavan ja yhteisöllisen työn sinulle sopivaksi, niin lähetä hakemus 1.12. mennessä osoitteeseen timo.reko@msl.fi. Tiedustelut ja lisätietoa hankkeista Timo Reko, p. 050-3226798

Työ voi alkaa välittömästi rekrytointipäätösten jälkeen joulukuussa 2023 ja työ kestää vuoden 2024 loppuun. Mikäli kaikki rahoitukset toteutuvat työt kestävät 31.12.2026 saakka. Työt ovat määräaikaisia ja määräaikaisuuden perusteena ovat hankkeissa määritelty toiminta-aika.