Ajankohtaista

Kouluttajakoordinaattori “Digiä mulle, sulle ja meille” -hankkeeseen

Haluatko päästä tekemään vaikuttavaa työtä hyvässä porukassa? Maaseudun Sivistysliitto hakee kouluttajakoordinaattoria “Digiä mulle, sulle ja meille” -hankkeeseen. Hanke tarjoaa koulutusta digitaitojen parantamiseksi ja työllistymisen varmistamiseksi.

Kouluttajakoordinaattorin vastuulla on hankkeeseen osallistuvien henkilöiden digikoulutus ja siihen liittyvä yksilöohjaus ja pienryhmätoiminnan ohjaaminen. Lisäksi koordinaattori tuottaa koulutusmateriaalia, jonka avulla hankkeen osallistujat voivat valmistautua TIEKE ry:n tutkintojen suorittamiseen. Koulutuksen sisältönä ja runkona on TIEKE ry:n tutkinnot, @-kortti, A-tutkinto. Tutkintotodistus on osoitus tieto- ja viestintäteknisestä osaamisesta. https://tieke.fi/palvelut/osaamisen-kehittaminen/tutkinnot/tietoa-tutkinnon-jarjestajalle/

Koordinaattori tekee yhteistyötä Työtä kaikille – jobb för alla -hankkeen https://suomenkylat.fi/hankkeet/tyota-kaikille/
työvalmentajien, koordinaattorin ja työnantajien sekä Me miehet -hankkeen https://www.memiehethanke.fi/ koordinaattorien kanssa.

Työssä vaaditaan kokemusta aikuiskoulutuksesta, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä osaamista koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta, verkkopedagogiikasta, verkko-oppimisalustoista ja verkkokurssien suunnittelusta.

Hakijalta toivotaan korkeakoulututkintoa ja ruotsin kielen käytännön osaamista. Osa hankkeen osallistujista on kaksikielisiä. Soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi tietotekniikan aineenopettaja tai muu ICT-alan tutkinto.

Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

WWW-osoite http://www.msl.fi
Yhteystiedot Maaseudun SivistysliittoKoulutuspäällikkö Virpi Skippari
virpi.skippari@msl.fi p. 040 737 8089
Työpaikan osoite Eerikinkatu 28, 00180 HELSINKI
Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, vuoden 2021 loppuun
Haku päättyy 22.05.2020 klo 16:00
Jätä hakemus virpi.skippari@msl.fi
Ilmoitus jätetty 30.04.2020

Hae työpaikkaa