Ajankohtaista

Erätauko-dialogeja poikkeusajan Suomesta

Tule mukaan keskustelemaan poikkeusajan elämästä! Keskusteluissa haluamme kuulla juuri sinun kokemuksistasi poikkeusaikana. Käydyt keskustelut kirjataan muistiin Erätauko-säätiölle koostettavaksi niin, ettei kirjauksista voi tunnistaa yksittäisiä keskustelijoita. Järjestämme neljä Poikkeusajan dialogia eri teemoilla:
 
Ti 12.5. klo 15-17: ”Minä ruuantuottajana poikkeusajassa” 
Ti 26.5. klo 10-12: “Millaista on poikkeusajan elämä seniorina?” 
Ti 26.5. klo 17-19: “Millaista on poikkeusajan elämä kyläläisenä?” 
Ti 9.6. klo 14-16: “Suomi poikkeusajan jälkeen” 


Toivomme mukaan myös jäsenjärjestöjemme ja heidän toimijoidensa näkökulmia. Jokaiseen keskusteluun mahtuu enintään 10 keskustelijaa, joten ilmoittaudu pian haluamaasi tilaisuuteen. Tilaisuudet toteutetaan Teams-ohjelmalla ja osallistumislinkki sekä tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille pari päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse.

Tässä poikkeuksellisessa ajassa on hyvä pysähtyä jakamaan kuulumisia. MSL:ssä Erätauko-dialogeja fasilitoivat kuvassa hymyilevät Sofia Heininen ja Virpi Skippari, sekä Suvi Kaljunen, Leena Markiet ja Paula Yliselä. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

Poikkeusajan dialogien kokonaisuutta koordinoivat DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja valtiovarainministeriö. Voit myös järjestää poikkeusajan dialogeja omassa yhdistyksessäsi – lue lisää.