Heini Heikkilä

Hankekoordinaattori, projektisuunnittelijaHeini Heikkilä työskentelee ITE Uusimaa -hankkeen hankekoordinaattorina ja siihen liittyvissä virtuaali- ja sisältöprojekteissa. ITE Uusimaa -hankkeessa korostuu matkailu ja maaseudun elinvoima, kaupungin ja maaseudun kohtaaminen, taiteen yhteisöllinen ja luova potentiaali, moninaisuus ja ympäristöarvot, esimerkiksi virtuaalisen matkailun kehittämisen saralla.

Heini Heikkilä on filosofian maisteri, taidejournalisti ja elokuvakäsikirjoittaja. Hän on opiskellut kirjallisuustiedettä ja taidehistoriaa Helsingin ja Jyväskylän yliopistoissa ja Italiassa Universitá degli studi di Milanossa, sekä elokuvakäsikirjoittamista ELO elokuvataiteen laitoksella Aalto Yliopistossa.

Tällä hetkellä Heini Heikkilä viimeistelee tutkintoa Aalto Yliopiston Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) – kuratoinnin ja nykytaiteen maisteriohjelmassa. Heini Heikkilä on verkkojulkaisu Taidejulkaisu Totuuden perustaja ja ylläpitäjä. Hän on myös työskennellyt opettajana, toiminnanjohtajana, toimittajana ja monissa järjestö- ja luottamustoimissa.

Yhteystiedot:
heini.heikkila@msl.fi
+ 358 40 635 0201

ELIS SINISTÖN TAIVAAT

VIrtuaaliteos ELis Sinistöstä ja VIlla Mehusta

Elis Sinistön Taivaat -virtuaaliteos rekonstruoi Villa Mehun ja Elis Sinistön henkisen perinnön

Teksti: Heini Heikkilä