Arjen luovuus -ideakortit

Kortit

Uskaltaisiko? Kehtaisiko? Kyllä vaan! Nyt jos koskaan! 

Arkista elämää voi rikastuttaa tekemällä asioita hieman eri tavalla kuin ennen, luovasti ja kokeillen, katsomalla uudenlaisesta näkökulmasta.

Arjen luovuus -ideakortit antavat vinkkejä ja kannustavat luoviin oivalluksiin ja tekoihin omassa arjen ympäristössä, yksin tai yhdessä toisten kanssa. Menetelmät kumpuavat taiteen eri aloilta. Myös itseoppineet ITE-taiteilijat antavat innoittavia esimerkkejä. 

Pane paremmaksi! Tyhjiin korttipohjiin voit tehdä omat arjen luovuuden vinkkisi muille jaettavaksi. 

Arjen luovuus -kampanjan suojelijana toimii arkkiatri Risto Pelkonen. Hän on itsekin ITE-taiteilija, ja korttipakassamme hän antaa vinkkinsä kaarnaveistosten tekemiseen.

Arjen luovuus -korttisarja on Eläkeliiton ja Maaseudun Sivistysliiton yhteisesti toteuttama. Kortit ovat osa 50 vuotta täyttävän Eläkeliiton juhlavuoden tarjontaa ja kuuluvat Kulttuuria kaiken ikää -toimintaan. Monet kortin ideoista kumpuavat ITE-taiteilijoiden antamasta inspiraatiosta. Kortit liittyvät ITE-taiteen juhlavuoteen 2020 ja Maaseudun Sivistysliiton 20 vuotta tekemään ITE-taiteen kartoitustyöhön.

Korttisarjan tekijät ovat Jussi Hietala Eläkeliitosta ja Raija Kallioinen Maaseudun Sivistysliitosta. Graafinen suunnittelu ja kuvitukset Sara Särkkä.

Kiitämme tuesta: Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Stea, Keskitien Säätiö.