Romurinsessan pihavaltakunta Onnela

Itä, Pohjois-Savo, Aukioloaikoina, Erikseen sovitusti, ITE-ympäristö, Kesänäyttely

Marjut Kauppisen eli Romurinsessan riemukkaan kirjava valtakunta on täynnä maalauksia, mosaiikkitöitä sekä romuista ja kierrätysmateriaaleista luotuja koristeellisia ja kekseliäitä teoksia. Viihtyisässä puutarhamiljöössä kukkaset loistavat ja yrtit tuoksuvat. Pihapiiriin tuovat eloa myös kotieläimet.

Onnelassa on mahdollista vierailla kesäisin alempana kerrottuina aukioloaikoina. Ryhmät voivat sopia myös omista vierailuajoista. Kohde sopii erinomaisesti koko perheelle.

Romurinsessan taidetta voi kohdata näyttelyissäkin. Vuoden 2024 ohjelmassa ovat mm. Löytäjät Sarka-museossa, Omilla poluilla Taidemuseo Eemilissä, Taidekatu Toivo Kajaanissa ja Middle of Nowhere Hyvinkäällä.

Marjut Kauppinen oli Maaseudun Sivistysliiton valitsema Vuoden 2022 ITE-taiteilija. Romurinsessan taiteilijaesittely löytyy kotisivultamme.

Kuvat: Mari Kekäläinen / ITE-kartoitukset, ITE Pohjois-Savossa (2021-2022), MSL.

OSOITE Pellikkalantie 110, 74470 Paloinen, Lapinlahti
AVOINNA Vuonna 2024 kesä- ja elokuussa sunnuntaisin klo 10–14 sekä heinäkuussa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 10–14. Pääsymaksu 3 €. Muina aikoina Onnelassa voi vierailla erikseen sopien, jolloin pääsymaksu on 5 €.
LISÄTIETOJA Romurinsessa Facebookissa ja Instagramissa.

Trumppiili
Elämänpyörä
Shamaani
Riikinkukko
Nimikkoteos ”Romurinsessa”. Teos on hankittu Maaseudun Sivistysliton ITE-taiteen kokoelmaan.