Omilla poluilla -näyttely Lapinlahdella

Pohjois-Savo, Aukioloaikoina, Näyttely

ITE-taidetta Iisalmen tienoilta

Taidemuseo Eemil Lapinlahdella esittelee 26.1.–28.4.2024 ITE-taidetta Iisalmen tienoilta. Näyttelykutsu lähetettiin kaikille Iisalmen seudulla asuville ja työskenteleville ITE-taiteilijoille, joista mukaan lähti 18 ITE-taiteilijaa. Taiteilijoista on koottu tiedot Maaseudun Sivistysliiton tekemässä pohjoissavolaisen ITE-taiteen kartoituksessa. Mukana olleiden taiteilijoiden teoksista museonjohtaja Riitta Marin on kuratoinut näyttelyn.  

Näyttelyn taiteilijat ovat Romurinsessa Marjut Kauppinen Varpaisjärven Korpijärveltä, Pentti Koistinen Lapinlahden Tölvältä, pariskunta Marja-Liisa Tikkanen ja Pekka Tikkanen Lapinlahden Martikkalasta, Ari Vornanen Lapinlahdelta, Leevi Halonen ja Jaakko Rytkönen Iisalmen Hernejärveltä, Pirkko Juntu Iisalmesta, yhteistyökumppanit Jari Kuokkanen ja Erkki Rytkönen Iisalmesta, Kari Luostarinen Iisalmesta, Sanna Svensk Iisalmen Veikkolasta, Adele eli Arja Kilvensalmi Kiuruvedeltä, Pentti Remes Kiuruvedeltä, Jari Tikkanen Kiuruvedeltä, Timo Heiskanen Sonkajärveltä, Matti Martikainen Sonkajärveltä ja Henry Spirit eli Petteri Seppä Sonkajärveltä.

Omilla poluilla -näyttely on osa Lapinlahden kunnan 150-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Näyttelyn toteutuksessa ovat mukana OLVI-säätiö ja Maaseudun Sivistysliitto.

Kuvat ovat Taidemuseo Eemilin arkistosta Omilla poluilla -näyttelystä. Kuvaaja: Olli Lähdesmäki.

OSOITE Taidemuseo Eemil, Suistamontie 3, 73100 Lapinlahti
AVOINNA 26.1.–28.4.2024 to–pe klo 11–16, la–su klo 11–15
LISÄTIEDOT Taidemuseo Eemil