Karhufestivaali kutsuu kulkijaa!

Alussa on pölli, moottorisaha ja puunveistäjä. Ja tuloksena hauskaa, hellyttävää ja herättävää itse tehtyä ITE-taidetta.

Karhufestivaali on Ilomantsissa vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa itseoppineet moottorisahaveistäjät veistämään karhuja. Valloittavista veistoksista muotoutuu hiljalleen veistospuisto Tuhannen karhun maa. Vuoden 2021 elokuussa veistokisojen teemana oli Karhu ja pentu.

Karhufestivaalin järjestää Maaseudun Sivistysliitto alueellisine yhdistyksineen. Yhteistyökumppaneina ovat Ilomantsin kunta ja joukko paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä ja yhteisöjä sekä talkooväki.

Tutustu veistäjiin!

Vuoden 2021 Karhufestivaalin kahteen veistokilpailuun osallistujat ovat mainio kattaus kokemusta ja uutta verta. Veistäjille on tarjolla kaksipäiväinen karhunveiston mestaruuskisa ja vain tunnin kestävä karhunveiston pikakilpailu.

Veistäjäesittelyt

Karhufestivaali YouTubessa

Karhufestivaali toteutetaan hybriditapahtumana, eli sitä voit seurata niin paikanpäällä Ilomantsissa kuin meidän YouTube-kanavalta Karhulivenä ja Karhustudiona torstaista sunnuntaihin 12.-15.8. Tilaa kanavamme ja tule mukaan etänä!

Karhufestivaalin YouTubeen

Katso tästä kaikki Maaseudun Sivistysliiton tapahtumat

Tapahtumia