Teemat ja hankkeet

ITE-taide

ITE-taide on suomalaista nykykansantaidetta.
Se on taidetta kansalta kansalle!

Kartoitustoimintaa

Uudet kartoitushankkeet valmisteltavina!

ITE-taiteen kartoitus ja esittely Etelä-Savossa 2016-2019
Kotisivu, Facebook, YouTube

ITE-taiteen kartoitus ja esittely Pirkanmaalla 2016-2018
Blogi, kotisivu, Facebook, YouTube

Karhufestivaali

Karhufestivaali 15.-17.8.2019 Ilomantsissa, teemana liike
Kotisivu, Facebook, YouTube

Seuraa sivuamme www.itenet.fi ja ITE-taiteen Facebookia.


ITE-taiteen vinkkipankki

Tunnetko ITE-taiteilijan omasta kylästäsi, mökkiseudulta tai kotikorttelista? Kerro meille vinkki.

Tule katsomaan ITE-taiteen riemukkaita näyttelyitä. Nauti ITE-vuosikirjoista. Seuraa aihepiirin virkeää esittelyä mediassa. Tee unohtumaton vierailu Parikkalan Patsaspuistoon ja Ilomantsiin Karhufestivaaleille ja Tuhannen karhun maahan! Tai kysy oman kotiseutusi ITE-taiteilijalta, sopiiko tulla tutustumaan.

Seuraa viestintää! ITE-taiteen taustoihin, tekijöihin ja toimintaan on mainio oikotie MSL:n ylläpitämä ITEnet-sivusto. Sieltä löydät näyttely- ja tapahtumauutiset kätevästi ITE-nyt -valikosta. ITEnet-sivusto on myös englanniksi. Tuoreinta keskustelua ja kuvia ITE-taiteesta löydät Facebookista. Filmejä ITE-taiteilijoista löydät YouTube-kanavamme soittolistoilta.

facebooktwitterinsta


 

ITE-taiteessa on tapahtunut….

Kiinnostaako mennyt? Jo päättyneistä hankkeista löydät tietoa arkistosta. MSL on toteuttanut ITE-taiteen hankkeita eri puolilla Suomea monenlaisten kumppaneiden kanssa kyläyhdistyksistä taidemuseoihin ja matkailuyrityksistä yliopistoihin. Hanketyöhön olemme saaneet rahoitusta ELY-keskuksilta ja Leader-yhdistyksiltä sekä kulttuuria tukevilta säätiöiltä. Myös kansainvälistä työtä olemme tehneet paljon edistääksemme suomalaisen nykykansantaiteen tunnettavuutta ja kulttuurien välisiä kohtaamisia. Kirjastosta löydät tiedot tähän mennessä toteutetuista ITE-taiteen julkaisuista, videoista ja arkistoaineistosta.

Ota yhteyttä! ITE-taiteeseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä kulttuurituottaja Raija Kallioiseen, raija.kallioinen(at)msl.fi.