AFS23 kutsuu yleisöjä nykytaiteen äärelle 6.–18.6.2023

Uutiset

Art Fair Suomi on nykytaidefestivaali, jossa pääosassa ovat taiteilijat ja kuvataiteen tilat. Art Fair Suomi juhlii koko Suomen kattavaa monipuolista kuvataiteen kenttää – ja nostaa moninaisia nykytaiteentiloja ja sisältöjä suuren yleisön tietoisuuteen. Festivaali kutsuu yleisön kokemaan, eläytymään ja vaikuttumaan nykytaiteesta!

Tänä vuonna Art Fair Suomi levittäytyy ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulta koko maahan. Mukana on 30 galleriaa, satakunta taiteilijaa ja kymmenittäin näyttelyitä. Yleisölle kautta Suomen tarjoutuu näkymä nykytaiteen ajankohtaisiin ilmiöihin.

Art Fair Suomi tuo tällä kertaa myös ITE-taiteen osaksi festivaalia ja kutsuu kurkistamaan nykypäivän kansanluovuuden valloittavaan maailmaan. Maaseudun Sivistysliiton kanssa yhteistyötä tehden mukana ohjelmistossa ovat mm. Lintu ja kala! -näyttely Raumalla ja ITE-taiteen kesäkaupunki Parkano.

Art Fair Suomi -festivaali kestää 6.–18.6.2023. Tutustu festivaalin kotisivuun www.artfairsuomi.fi ja siellä etenkin ITE-taiteen esittelysivuun.