ITE ja Ötökkä -näyttely

ITE-taide
Kalevi Päivärinta, Muurahainen.

ITE-kesäkaupunki Parkanon ITE ja Ötökkä -näyttely 1.6.–31.8.2023

Tänä kesänä erilaiset ötökät ja eläimet valtaavat Parkanon keskustan! Näyttelyssä yhdistyvät isommat eläimet ja pienenpienet ja vähän suuremmatkin ötökät kauniiseen Parkanon keskustan miljööseen.

Näyttelyn kuraattori Arto Tuominen on saanut teoksia kymmeneltä taiteilijalta. Mukana ovat Irja Alinen, Raimo Flink, Kyösti Iitti, Velipekka Lukka, Kalevi Päivärinta, Tuomo Rantanen, Sanna Saarinen, Seppo Suomensyrjä ja Benny Uhlenius sekä vuoden 2023 ITE-taiteilija Alpo Koivumäki, jonka elämänlanka katkesi toukokuussa. ITE-taide näyttäytyy myös vahvasti Pirkanmaan Erämessuilla 9.–11.6., kun Parkanon kaupungin messuosastolle tuodaan sekä Parkanon kaupungin omia ITE-taideteoksia että tämänkesäisen näyttelyn teoksia. 

CityNomadi toimii edelleen ITE-reittikarttana, jossa on myös pelillinen ominaisuus, jonka avulla reitillä pääsee pelaamaan, ja sitä kautta lapset, nuoret ja perheet voivat osallistua reitille yhä toiminnallisemmalla tavalla. Peliä varten kannattaa ladata CityNomadi -sovellus sovelluskaupasta.

Näyttelyn kuratoi Arto Tuominen yhteistyössä Parkanon kaupungin sekä Maaseudun Sivistysliiton kanssa.

Uusimmat tapahtumat