Tervetuloa MSL Pohjois-Karjalan sivuille!

Maaseudun Sivistysliiton Pohjois-Karjalan yhdistykset tekevät kulttuuritoimintaa, kansansivistystyötä, sekä yhteisöjen ja alueen kehittämistyötä. Tervetuloa mukaan!

Digineuvontaa kylillä Digibussista!

Meijän Digi -hankkeen Digibussi kiertää ympäri Pohjois-Karjalan kyliä. Digibussista saat tukea sähköisten palveluiden käytössä ja käytön osaamisessa, ja edistämme myös nopeiden tietoliikenneyhteyksien rakentumista ja käyttöä maaseudulla. Katso Digibussin aikataulu ja tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä, niin tulemme käymään teidän kylällänne!

Digibussin aikataulu

Ihmeiden ILO!TALO oli Ilomantsin kesän 2021 menestys: kaikkiaan 3000 kävijää

Ihmeiden ILO!TALO -näyttely kokoaa 15+1 ITE-taiteilijaa eri puolilta Suomea Ilomantsiin 1.7.–15.8.2021. Teemana ovat itse tehdyn elämän ihmeet, rikkaudet ja rakkaudet. Järjestäjä: Maaseudun Sivistysliiton Vaara-Karjalan Kulttuuriyhdistys. Paikka: Kansallistalo, Yhtiöntie 8, Ilomantsi.

Ihmeiden ILO!TALO

MM-Tatti

MM-tatti hyvän mielen kansainvälinen kylätapahtuma, jossa kisataan tattien poiminnan maailmanmestaruudesta. Samalla nautitaan monipuolisesta kylätapahtumasta, joka sopii taatusti koko perheelle! Vuoden 2021 kilpailu on peruttu.

MM-tatti