Ilomantsin Yrittäjät järjestää Karhufestivaali-työpajan – hyöty irti, uusia ideoita ja panostusta

Karhufestivaali, Veistokilpailu, Uutinen
Karhufestivaali-työpajassa Ilomantsin yrittäjät etsivät yhdessä ideoita, miten kehittää festivaalia eteenpäin. Kuvassa August Eskelisen teos Festivaalin tunnelma, joka sijoittui toiseksi karhunveiston mestaruuskilpailussa vuonna 2020. Kuva: Riitta Ryynänen

Ilomantsin Yrittäjät järjestää kaikille yrittäjille ja yrityksille avoimen Karhufestivaali-työpajan 8. kesäkuuta 2023 kello 17 alkaen Ilomantsissa. Työpaja syntyy yhteistyössä Karhufestivaalin ja OP Vaara-Karjalan kanssa, joka tarjoaa tilansa työpajaan osallistuvien käyttöön.

Ilomantsin Yrittäjien puheenjohtaja Suvi Hassinen kertoo, että ajatus työpajaan kehittyi yrittäjien ja OP Vaara-Karjalan yhteyspalaverissa kevättalvella. Mukaan ovat tervetulleita kaikenkokoisten yritysten edustajat, yksinyrittäjistä lähtien.

”Meidän ydinajatuksemme on se, että saamme paikalliset yrittäjät yhdessä aktiivisesti kehittämään ja viemään eteenpäin Karhufestivaalia. Työpajalla voimme miettiä ja ideoida, mikä voisi olla kunkin yrittäjän ja yrityksen panos tapahtumaan”, Hassinen sanoo.

Tähtäin parempaan liikevaihtoon

Suvi Hassisen mielestä yrittäjien saaminen laajasti mukaan tekee Karhufestivaalista sekä ilomansilaisille että muualta tuleville kävijöille entistä monipuolisemman ja houkuttelevamman tapahtuman.

”On tärkeää huomata, että kun yritykset ottavat vahvemmin vastuuta festivaalipäivien tarjonnasta, antaa se mahdollisuuden tehdä parempaa liikevaihtoa tapahtumassa”, Hassinen korostaa.

Yrittäjien Karhufestivaali-työpaja: 8.6.2023 klo 17, OP Vaara-Karjala, Mantsintie 5, Ilomantsi.

Huom: Tarjoilun takia työpajaan pyydetään etukäteisilmoittautuminen maanantaihin 5.6. mennessä.

Työpajaan ilmoittautumiset sekä lisätietoja: 
Suvi Hassinen, puheenjohtaja, Ilomantsin Yrittäjät ry, 0503528331, suvi@havel.fi

Lue myös:

Katso täältä: Karhufestivaalin 2023 yhteistyökumppanit. Lista täydentyy koko ajan.

Karhufestivaalin kysely: yli 90 % pitää festivaalia tärkeänä Ilomantsille

Matkailuyhdistys kokoaa Karhufestivaalin oheistapahtumat listaksi verkkoon ja esitteeseen

Ilomantsin Karhufestivaalin 2023 karhunveistokisaan lähes ennätysmäärä osallistujia

Ilomantsin Karhufestivaali etsii uusia kehittäjiä