Veistäjille

Veistäjille

Hyvät veistäjät!

Tervetuloa mukaan Karhufestivaaleille 2019 Ilomantsiin! Ilmoittautumislomake löytyy tältä kotisivultamme. Ilmoittaudu 30.4.2019 mennessä. Vuonna 2019 säännöt pysyvät pääpiirteissään ennallaan, mutta niitä tarkennetaan materiaalin käytön osalta.

Seuraa sivujamme. Julkaisemme täällä kevään kuluessa tuomariston nimilistan ja arviointiperusteet sekä päivitetyt säännöt. 

Karhunveistokilpailussa 2019 teemana liike

Sahat pärähtävät Pogostalla jälleen käyntiin etsien puun sisältä haluttua muotoa. Veistokisan teemana on vuonna 2019 GoBearGo / KouKarhuKou. Veistäjät haastetaan kuvaamaan liikettä, vauhtia ja toimintaa. Kilpailukielinä ovat suomi ja englanti.

Veistokisan järjestäjinä ovat MSL:n Vaara-Karjalan kulttuuriyhdistys ja emojärjestö Maaseudun Sivistysliitto yhteistyökumppaneinaan Ilomantsin kunta, Stora Enso sekä paikalliset yhdistykset ja yritykset. Katso lisätietoa yhteistyökumppaneista täältä. Karhufestivaalin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Sarjat

  • GoBearGo / KouKarhuKou – Karhunveiston kaksipäiväinen mestaruuskilpailu torstaina ja perjantaina 15.–16.8.2019 Ilomantsin kirkonkylän keskustassa. Ilmoittaudu 30.4.2019 mennessä.
  • GoBearGo / KouKarhuKou – Karhunveiston pikakilpailu lauantaina 17.8.2019 klo 11–13 Katri Vala -kulttuurikeskuksen Karhuareenalla

Jos sinulla on myytäviä, “mukana kannettavia” töitä, tuothan niitä myyntiin! Erityisesti pieniä karhuja on kysytty usein. Myyntiä voit tehdä vaikka autosi peräkärrystä tai takakontista.

Lisätietoja:

Raija Kallioinen | veistäjien valmisteluvaiheen yhteyshenkilö
raija.kallioinen(at)msl.fi
Puh. 040 5636 876 (ei käytössä heinäkuussa)

YHTEYSHENKILÖT VEISTOKISAN AIKANA

  • Kenttämestari Timo Reko, puh. 050 322 6798 / veistopaikat, pöllit, sähköt, tekniikka
  • Veistäjien yhteyshenkilö Pirkko Hyvärinen, puh. 040 416 7010 / veistäjien huolinta, turvallisuusjärjestelyt, ensiapu, paikoitukset

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen tarkennuksiin. Tarkennukset päivitetään Karhufestivaalin kotisivulle.