Jori Otsa & Mah´Orkka –yhtyeen konsertti

Karhufestivaali, Ilomantsi
Jori Otsa & Mah’Orkka. Kuva: Tuukka Ervasti

Osa Karhufestivaalin ohjelmaa!

Kello: 19:00 alkaen

Paikka: Elokuvateatteri Kino Mantsi

Osoite: Kauppatie 9, Ilomantsi

Liput ennakkoon 10 €. Lippuja saatavilla ovelta hintaan 15 €, mikäli konserttia ei ole loppuunmyyty ennakkoon.
Ennakkomyynti Kansallistalolla, Ihmeiden ILO!TALO-näyttelyssä (Yhtiöntie 8, Ilomantsi) 1.7.2021 alkaen.

Väliaikakahvit ostettavissa käteisellä.

Jori Otsa & Mah’Orkka tulkitsee legendaarisen virolaisen laulajan Georg Otsin levylaulujen upeimpia ja kauneimpia ikivihreitä, sekä muita unohtumattomia slaavilaisia sävelmiä ja oman kynän tuotoksia venäläisin perinnesoittimin.

Orkesteri on perustettu marraskuussa 2018 ajatuksena, että nämä unohtumattomat laulut on tuotava pois pölyttyneistä levyhyllyistä elävinä lauluina sinne minne ne todellisuudessa kuuluvat ja missä kansa on, eli kansankuppiloihin, pubeihin, pieniin tiloihin – missä ikinä ihmisiä on.

Orkesteri on julkaissut Georg Otsin tunnetuksi tekemistä lauluista jo kaksi albumia trilogiaksi tarkoitetusta sarjasta. Georg tule takaisin (tammikuussa 2020) ja Harbor Georg (marraskuussa 2020). Molempia albumeita on kiitelty niin musiikkitoimittajien, kriitikoiden kuin yleisönkin taholta yli genrerajojen.

Kun murhe valtaa mielen tai onni hipaisee, saa tämä persoonallinen orkesteri balalaikkojen, harmonikan ja upean intensiivisen laulun kera kuulijansa koskettavalle aikamatkalle menneeseen, josta ei kaihoa ja lohtua puutu.

Jori Otsa & Mah’Orkka
Jori Otsa – laulu
Rolf Storsjö – harmonikka
Kari Hartikka – primabalalaikka
Turkka Wahlbäck – kontrabassobalalaikka

Kotisivut: https://joriotsajamahorkka.fi/