Pärepäivä

Tervetuloa kokeilemaan pärehöyläystä ja -rakentamista! Millainen on hyvä pärepuu, mitä kaikkea päreestä voisi tehdä, tai tarvitsetko päreitä uuteen kattoon ja apua rakentamiseen – tule tutustumaan!
Pärepäivän ohjaajina toimivat Ismo Varis ja Seppo Tahvanainen. Aamupäivässä perehdymme päreen höyläykseen ja iltapäivässä päästään kokeilemaan pärerakentamista. Ota mukaan työvaatteet ja -rukkaset. Olet tervetullut käymään paikalla tutustumassa lyhyemmänkin aikaa, mutta muistathan ilmoittautua.

Tarjolla opit päreen käyttöön sekä tietoa ympäristön- ja maisemanhoitoon liittyvään yrittäjyyteen. Tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: tanja.airaksinen@msl.fi/045 120 4259
Ilmoittaudu viimeistään 14.6. Mukaan otetaan max. 25 osallistujaa. Kurssi on suunnattu yritystoiminnan ideoita hakeville sekä kaikille kiinnostuneille. Kurssi on osallistujille maksuton, ja toteutuu koronarajoitukset huomioiden.

Tilaisuuden järjestää Yhteinen ympäristö -elinvoimaa ympäristöstä -hanke. Hanke on Maaseudun Sivistysliiton ja Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten/ProAgria Itä-Suomen yhteishanke, ja se kehittää ympäristönhoitoon liittyvää yrittäjyyttä ja palvelutarjontaa Pohjois-Karjalan alueella.

Tutustu myös näihin