Tervetuloa tutustumaan ja oppimaan vieraskasvitorjunnan käytännön toimia! Vieraskasvit valtaavat alueita monin paikoin kiihtyvällä tahdilla. Torjuntatavat ja toimet ovat riippuvaisia torjuttavasta kasvista. Päivässä käydään läpi vieraskasvitorjunnan perusteita ja tutustutaan millaisin torjuntatavoin toimiin kannattaa ryhtyä. Perehdymme etenkin jättipalsamiin, jättiputkeen ja komealupiiniin. Kouluttajana toimii Miia Korhonen, Luontoturva ky. Kokoontuminen Mönnin kylätalolla, maastoon säänmukainen varustus.

Päivässä saat opit vieraskasvitorjuntaan sekä tietoa ympäristön- ja
maisemanhoitoon liittyvään yrittäjyyteen. Tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: tanja.airaksinen@msl.fi/045 120 4259
Ilmoittaudu viim. 16.6. Mukaan otetaan max. 25 osallistujaa. Kurssi on suunnattu yritystoiminnan ideoita hakeville sekä kaikille kiinnostuneille. Kurssi on osallistujille maksuton, ja toteutuu koronarajoitukset huomioiden.

Tilaisuuden järjestää Yhteinen ympäristö -elinvoimaa ympäristöstä -hanke. Hanke on Maaseudun Sivistysliiton ja Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten/ProAgria Itä-Suomen yhteishanke, ja se kehittää ympäristönhoitoon liittyvää yrittäjyyttä ja palvelutarjontaa Pohjois-Karjalan alueella.

Tutustu myös näihin