Koulutus

Mistä saada uutta virtaa nuupahtaneeseen yhdistykseen? Kuinka korvata tappotylsä kokous innostavalla tilaisuudella, josta jokainen osallistuja saa voimaa ja tarmoa? Miten suunnitellaan tehokas koulutus, jossa voi kokea oppimisen riemua? Kuinka kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti? Koulutustiimimme auttaa mielellään jäsenjärjestöjen kehittämisessä sekä koulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Muista myös koulutustuki!

Kuvassa viisi koulutustiimin jäsentä

Toimimme yhdistysvaikuttamisen tukena

Kehitämme jäsenjärjestöjemme toimintaa, koulutamme sekä tarjoamme jäsenjärjestöillemme pedagogista tukea. Jaamme koulutusmateriaalia MSL verkko-opistossamme Moodlessa. Valtionavun välittäminen yhdistysten omaehtoiseen koulutukseen on keskeinen perustehtävämme.

Yhteistyössä jäsenjärjestöjen kanssa vahvistamme suomalaisen kansalaisyhteiskunnan kehittymistä omaehtoiseen, suvaitsevaan, ympäristösivistykselliseen, ekologisesti kestävään, monikulttuuriseen ja maaseutumyönteiseen suuntaan. Kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseksi kehitämme koulutuksen keinoin ihmisten ja yhteisöjen yhteiskunnallisia valmiuksia toimia päätöksentekijöinä, vaikuttajina ja aktiivisina toimijoina.

Toimintamme tavoitteena on yhteisöllisyyden kasvu sekä osaavat järjestötoimijat ja paikallisyhteisöt. Kansalaisvaikuttaminen merkitsee meille aktiivisen kansalaisyhteiskunnan vaalimista.

Tässä esimerkkejä koulutustiimin tarjoamista palveluista

Koulutustiimi

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä onnistunut koulutus, kehittämisprosessi tai työpaja!

Virpi Skippari

Koulutuspäällikkö ja koulutustiimin esihenkilö

+358 40 737 8089 virpi.skippari@msl.fi Lue lisää henkilöstä

Leena Markiet

Koulutussuunnittelija & palvelumuotoilija

+358 400 871 622 leena.markiet@msl.fi Lue lisää henkilöstä

Tutustu järjestömateriaaleihin verkko-opistossa!

MSL verkko-opistosta Moodlesta löydät paljon mainioita materiaalia myös yhdistysten koulutuksiin. Käyttäminen sujuu helposti ilman kirjautumista.

Siirry verkko-opistoon