Koulutus

Mistä saada uutta virtaa nuupahtaneeseen yhdistykseen? Kuinka korvata tappotylsä kokous innostavalla tilaisuudella, josta jokainen osallistuja saa voimaa ja tarmoa? Mikä olisi päättymätöntä powerpointia hauskempi tapa välittää tietoa ja auttaa synnyttämään uusia ajatuksia? Miten suunnitellaan tehokas webinaari, jossa voi kokea oppimisen riemua? Kuinka kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti? Koulutustiimimme auttaa mielellään jäsenjärjestöjen kehittämisessä sekä koulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Tuotamme opintoaineistoja sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä!

Tiesithän, että MSL:n jäsenjärjestöt voivat hakea koulutustukea järjestämiinsä kursseihin ja luentoihin?

Kuvassa viisi koulutustiimin jäsentä

Toimimme yhdistysvaikuttamisen tukena

Olemme kansalaisvaikuttajien kumppani ja yhteiskunnallinen kehittäjä. Kehitämme, hoksautamme ja koulutamme. Tarjoamme jäsenjärjestöillemme pedagogista ja kulttuurista tukea sekä jaamme koulutusmateriaalia MSL verkko-opistossamme Moodlessa. Valtionavun välittäminen yhdistysten omaehtoiseen koulutukseen sekä jäsenjärjestöjen toiminnan kehittäminen ovat perustehtäviämme.

Koulutuksen keinoin yhteistyössä jäsenjärjestöjen kanssa vahvistamme suomalaisen kansalaisyhteiskunnan kehittymistä omaehtoiseen, suvaitsevaan, ympäristösivistykselliseen, ekologisesti kestävään, monikulttuuriseen ja maaseutumyönteiseen suuntaan.

Kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseksi olemme kehittämässä ihmisten ja yhteisöjen yhteiskunnallisia valmiuksia toimia päätöksentekijöinä, vaikuttajina ja aktiivisina toimijoina.

Kansalaisvaikuttaminen

Toimintamme tavoitteena on yhteisöllisyyden kasvu sekä osaavat järjestötoimijat ja paikallisyhteisöt. Kansalaisvaikuttaminen merkitsee meille aktiivisen kansalaisyhteiskunnan vaalimista. Kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseksi kannustamme ja valmennamme ihmisiä osallistumaan laajemmin heitä itseään koskeviin päätöksiin. Yhteisöjä kannustamme tavoittelemaan uusia, innostavia tapoja tehdä yhteistyötä paremman ja mielekkäämmän elämän puolesta.

Mottomme on “yhdessä toimien – demokratiaa vahvistaen”. Avainasioina ovat aito, vastuullinen ja omintakeinen yhteisten asioiden hoitaminen. Tuemme kansalaisten omaehtoisia pyrkimyksiä rakentaa monikulttuurista ja suvaitsevaa yhteiskuntaa.

Tässä esimerkkejä koulutustiimin tarjoamista palveluista

Koulutustiimi

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä onnistunut koulutus, kehittämisprosessi tai työpaja!

Virpi Skippari

Koulutuspäällikkö ja koulutustiimin esihenkilö

+358 40 737 8089 virpi.skippari@msl.fi Lue lisää henkilöstä

Leena Markiet

Koulutussuunnittelija & palvelumuotoilija

+358 400 871 622 leena.markiet@msl.fi Lue lisää henkilöstä

Tutustu itseopiskelumateriaaleihin verkko-opistossa

Siirry verkko-opistoon