Iloa ja parempaa päätöksentekoa

Päätöksenteon tehtävä on rakentaa parempaa tulevaisuutta. Meillä päätöksenteossa eri tavoin mukana olevilla on reppukaupalla onnistumisen iloa omalta vaikuttajapolultamme. Se ilo ei kuitenkaan pääse esiin, koska tämän päivän tarinat ovat täynnä vastakkainasettelua, vihapuhetta ja vallankäyttöä.

Kutsumme sinut mukaan iloisen päätöksenteon teemavuoteen 2022 palauttamaan rakentava yhteistyö ja tekemisen ilo osaksi yhteiskunnallista päätöksentekoa. Tällä sivustolla esittelemme erilaisia onnistumisen tarinoita ja hyviä käytäntöjä eri puolilta Suomea kannustukseksi muille päätöksentekijöille. Tulevaisuus on tekemisen arvoinen – jaa meille oma onnistumisen tarinasi olipa se sitten kuntapolitiikasta, järjestötoiminnasta tai työstäsi.

Tämän päivän päätökset eletään todeksi vasta huomenna. Siksi toimeen on tartuttava nyt – tule mukaan muuttamaan päätöksentekokulttuuria paremmaksi ja turvaamaan demokratian tulevaisuus!

Tapahtumakalenteri

Välineitä vaikuttamiseen ja päätöksentekoon

Miten kuntien heikkoudet käännetään vahvuudeksi? Miten yhteistyötä ja luottamusta rakennetaan? Tuottaako parempi puhe parempia päätöksiä? Onko konsensus parempi kuin kompromissi? Entä ketä varten kunta on olemassa? Ketä päättäjien olisi hyvä kuunnella? Näitä kysymyksiä pohdimme uunituoreessa Kuntapolitiikan Fair play- artikkelikokoelmassamme. Jos haluat kasvaa päätöksentekijänä ja tehdä parempia päätöksiä iloisella ja elämänmyönteisellä otteella, tutustu julkaisuumme.

Lue lisää